fredag 20 april 2012

Kl 22.50

Victor och jag hälsar gonatt från Donald huset såhär på kvällskvisten.

Vi har haft lite fredagsmys med Lets Dance och popcorn och dricka och försökt att slappna av lite.
Victor har varit på bio idag med syskonstödjaren Tony som finns där bara för honom.
Med honom kan han prata om allt och lufta saker som kan vara svårt att prata med oss föräldrar om. Och Tony ser till att han får andas lite normal luft också.

Julia har haft en bra em. Varit uppe en stund till och spelat lite Yatzy med oss. Och nu fick jag precis rapport från Peter att hon ligger i sängen och kollar på hästsport på TVn.
Små, små framsteg som vi värdesätter högt!

8 kommentarer:

  1. Skönt att höra att det är små framsteg.tänker på er.sov gott monika

    SvaraRadera
  2. Vad fint att de har en syskonstödjare!! :-)
    Jag träffade Pierre idag som sa att Victor var en väldigt trevlig och väluppfostrad kille och att han hade tyckt det varit roligt att ha dom på besök!! :-)
    Bra att ni hittat världscup sändningarna till Julia, det är ju final nu i helgen så hon har något spännande att titta på när hon orkar vara vaken.
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Skönt att höra att Julia har haft en bra eftermiddag & myskväll. Vi tänker på er & tycker att du är så stark och bra på att skriva Maria. Det var härligt att få se Victor med Frölundakillarna. Varmaste GodNatt kramar till Er alla från Eva & Jonas, Victoria & Philip.

    SvaraRadera
  4. Hej Maria!

    Vad glad jag blir när jag hör att Julia mår bättre, kan förstå att varje framsteg betyder mycket, vilken duktig flicka ni har, roligt också att få se Viktor, vad fin han är i sin Frölundadress, undrar om det blir Frölunda eller Färjestad han väljer som sitt lag så småningom.

    Varma hälsningar till hela familjen från ett blött och kallt Karlstad
    Anna-Lisa
    medfamilj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Anna Lisa. Tack för fina hälsningar här på bloggen. Victor skakade hand med din Olle igår, och lovade Färjestad för alltid. Och det hoppas vi han håller:) Hoppas allt är bra med dig. Jag är så imponerad av dig att du är så duktig med datorn. Kram från Maria & Julia

      Radera
  5. Syskonstödjare! Jag blir imponerad, tänk vilka förmåner vi har här i Sverige. Härligt att Julia gör framsteg! Varma hälsningar till er alla!!

    SvaraRadera
  6. Härligt med framsteg. Kramar!!!

    SvaraRadera
  7. Hej! Gud vad skönt för er alla! Kram Ebba s

    SvaraRadera