måndag 23 april 2012

Kl 10.40

Idag känner jag mig bättre till mods:)
Tack snälla Malin, AK & Lasse för trevligt besök igår och tack till Perra för supergod mat. Batterierna blev lite mer laddade, så nu orkar vi köra på ett tag till!

Julia har återigen haft en lugn och skön natt, och idag tycker jag hon är piggare än på länge. Dessutom ser hon pigg ut också. Inte illa efter att ha varit inomhus i 4 v.
Humöret är det heller inget fel på...
Doktorn har precis rondat och hon var jätteglad över Julias framsteg och att de kunnat ta bort medicin efter medicin som gör att hon är mer vaken och alert.
Nu tänker vi ha en riktigt bra dag här i Gbg och vi hoppas ni fortsätter skicka hälsningar till Julia. Hon blir jätteglad för dem:)
Kram

11 kommentarer:

  1. Härligt att det blir framsteg dag för dag, hälsa Julia att hon är vår stora idol!
    Tankarna går ofta till er och vi hoppas att ni snart får kommma hem och fira vårens ankomst.

    Många kramar Åsa, Tomas och Wille

    SvaraRadera
  2. Vi blir så glada när vi hör framstegen Julia, vi beundrar dig.
    Nu får ni ha en bra dag alla fyra.
    Kram från
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  3. Vad härligt!!!
    Har hon orkat se Världscupfinalen i helgen och tyckte hon att det var bra?
    Ni vet väl att finalen går i Gbg nästa år, det får ni boka in i "Roliga-saker-vi-måste-göra-kalendern"!!! :-)
    KRAM på er

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hon har sett en hel del av det som visats på Tv:) och så undrar hon om du letar ponny....:) kram

      Radera
  4. Här kommer en dagens hälsning från mig och Leo! Krama om lillskruttan och Victor såklart från oss.

    SvaraRadera
  5. En stor kram till er alla. Så skönt att höra att Julia mår bättre. En extra stor kram kommer från Emelie till dig Julia <3 /Nola Daln

    SvaraRadera
  6. Hej Maria och hela goa familjen.Vad glad jag blir när jag läser detta om Julia och helgen.Ni fick massor med hälsningar av Mittias och Johanna i morse på mitt jobb.Härligt att ni laddat batterierna och Julia är så pigg.Vad gött för er att Perra skicka med mat den är ju alltid supergod.Nu har jag varit ute med hundarna på skogturen och dom ligger och snusar brevid mig.Ni finns alltid i våra tankar hela tiden.Hoppas veckan går fort så det blir fredag och vi syns igen.Ha nu en bra dag med juvelerna.Många många kramar mamma

    SvaraRadera
  7. Hej! Halkade in på din blogg av en slump och blev så tagen... Vi känner inte varann mer än att vi hälsat på varann i ishallen och våra pojkar har tränat tillsammans. Ni är ändå i våra tankar och vi hoppas & tror att ni alla snart är hemma igen!!!
    Varma hälsningar från Maria & Joel i P96 m fam!

    SvaraRadera
  8. Hej på er! Vad härligt att höra att Julia mår bättre och är lite piggare vi saknar henne på skolan och tänker mycket och ofta på er. Hälsningar från Susanne i köket / Jacob hälsar till Victor att de saknar honom i skolan��

    SvaraRadera
  9. Hej ! Gud vad roligt med så mycket framsteg. Julia du är min idol , du är en sån härlig person! Du bara måste bli bra..
    Många kramar Ebba.s

    SvaraRadera
  10. Hej på er!
    Man blir så otroligt rörd när man läser allt du skriver Maria,och du Julia verkar vara en riktig kämpe,kul att du har mått lite bättre nu, det är många här i Sunne som tänker på er alla o håller tummarna för att allt ska ordna sig o att ni snart ska få komma hem igen.Fortsätt kämpa nu.
    kramar till er alla fyra.
    Hälsnigar Anki

    SvaraRadera