torsdag 19 april 2012

Kl 12.00

Det lilla ingreppet igårkväll gick bra. 8 dl vätska kom ut direkt på op, och det rinner fortfarande på i slangen som är kopplad till sugapparaten.
Totalt finns det nu 1200 ml i behållaren, så det var en hel del, och inte alls konstigt att det var svårt att andas för Julia.
Den enda nackdelen är att slangen skaver och gör ont...
För övrigt är allt bra. Hon var ner på avd igen vid halv två inatt, så både jag och Peter har fått sova.
Det är den stora nackdelen med IVA, de har inga sängar för anhöriga så man får sitta o sova...

Victor har suttit hos Julia nån timma på fm idag och gjort sina läxor. Imorgon var det ingen skola vilket han tyckte var skönt, för då skulle han sova ut ordentligt.
Just nu är Peter och han iväg på ett litet äventyr...
Min gamla kollega Madde har kontakter både här o där i Sverige, och nu har hon lyckats ordna så att Victor får träffa hela Frölunda gänget. Han skulle få kolla på deras fys träning och få autografer. Gissa om han var nöjd! :)

3 kommentarer:

  1. Skönt att operationen gick bra. Nu hoppas vi att
    det blir lugnare för Julia och er.
    Roligt Victor att du får vara pä spännande saker.
    Tänker på er!
    Kramar från Ulla och Sven
    Har hälsningar till er från Forshaga.

    SvaraRadera
  2. Men vilken grej Madde ordnat!!! Så roligt :)

    SvaraRadera
  3. Hej på er! Sitter och läser och vet inte riktigt vad man ska skriva man blir så arg att Julia ska få ha mer ont än hon behöver! Jag hoppas att hon nu får rätt hjälp så hon kan återhämta sig och bli starkare igen. Vilket roligt äventyr för Victor jag tänkte på om han behöver något från skolan eller så så kan han sms till Viktor så fixar vi det/ kram på er alla från Ulrika, Henrik, Viktor och Isabelle

    SvaraRadera