fredag 27 april 2012

Kl 22.20

Ett snabbt litet inlägg såhär på kvällskvisten precis innan jag kryper ner i sängen brevid Julia:)

Dagen har varit bra. Läkarna har äntligen lyckats hitta en medicin mot illamåendet som verkar funka. Yihooo! Nu hoppas jag det är slut på alla kräkningar.
Idag har hon druckit mycket vatten och blåbärssoppa och tuggat på några gurkbitar. Och inget av det har kommit upp tillbaks. Bara känslan av att inte se henne sitta med en kräkpåse framför näsan är oslagbar:)
Idag på dagen hade vi en snabbvisit av min lillasysetr Evelina som skulle till Karlstad från Östergötland, och tog "svängen" förbi Göteborg för att hälsa på. Väldigt snällt och tack för besöket Evelina och Kuba:) Och tack för gottepåsen också!
På kvällskvisten dök min mamma upp med tåget och hon ska stanna hela helgen hos oss, så nu hoppas jag att jag och Peter kan få några minuter tillsammans när hon håller Julia sällskap:)

Ikväll vid 9 tiden har vi varit på lungröntgen eftersom Julia hade ont i ryggen. Vi (Jag & Peter) misstänkte att det var för att hon suttit uppe i 6 timmar i rullstolen, men för säkerhets skull så kollade de upp det. Och allt såg bra ut. Ingen mer vätska i någon av lungorna. Det är en av fördelarna med att vara här. Det daltas inget utan man tar tag i saker direkt. Och med direkt så menar jag att man får vänta högst en halvtimma på att få komma iväg på röntgen eller undersökning. Och efter en kvart så har man svaret.
Imorgon planeras det för att man ska ta bort lungslangen, och även katetern.
Mindre och mindre med slangar och ännu ett steg i rätt riktning.

Gonatt från rum 11 på avd 322. Nu ska vi sova gott!

6 kommentarer:

  1. Ja nu vi önskar vi er en mycket god natt.
    Vi skall också gå och lägga oss så vet ni att
    våra tankar är hos er.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  2. Vad härligt med en massa glada "gubbar" i ditt inlägg, det värmer här hemma i soffan :-)
    Hoppas ni får en underbar helg tillsammans, KRAM

    SvaraRadera
  3. Är så underbart härligt att höra att Julia är piggare!!! Och framförallt att hon inte har så ont och mår så illa!! Har börjat följa din blogg sen Julia blev sjuk. Vi, särskillt Hanna och Millan, pratar mycket om henne. Är tomt här på gatan utan er och Pixie så jag hoppas att ni snart får komma hem och, som du skriver, ladda batterierna!!! Gör ju så mycket att bara få va i sitt eget hem. Önskar er, hela familjen, en fin helg!! Krama Julia från oss grannar på 12. / AnnaCarin

    SvaraRadera
  4. GÖTT!! Mys ordentligt med era besök under helgen och samla nya krafter. Skönt att Julia mår bättre och att illamåendet verkar avta.. jobbigt att hela tiden må illa.. Ha en bra helg önskar vi er alla!! Kram från Ida Lars Martin och Albin

    SvaraRadera
  5. Hej familjen!
    Härligt att läsa att Julia mår bättre.... Hoppas ni snart kommer i vardagliga rutiner på hemmaplan.
    // Ulf å Karin

    SvaraRadera
  6. Underbar läsning det här!!!!! Kram på er nere i Götet:)

    SvaraRadera