tisdag 17 april 2012

Kl 21.00

Skrev ett inlägg förut när jag var ute på promenad till en fin sjö, men det försvann visst...
Så här kommer ett nytt istället.

Idag har Julia varit uppe i 1 1/2 tim på dagen. Jobbigt men nödvändigt!
Efteråt var hon helt färdig!
Eftersom hon ligger så mycket på dagarna så blir alla muskler försvagade och andningen påverkas negativt. För att råda bot på det här vi skaffat en flaska med vatten och ett rör som hon blåser bubblor i. På så sätt får lungorna jobba lite för att inte helt säcka ihop.

Det känns som om läkarna hittat rätt nivå på medicineringen för smärtorna nu också. Inga stora smärttoppar på hela dagen idag, bara lite under fm, och gårdagen var också ganska lugn:)
Men vad som är vad är svårt att veta just nu...
Hon är så trött så trött och mår mycket illa, och om det är medicinerna, hennes behandling mot sjukdomen eller den förstoppade magen är svårt att säga...

Ikväll har det varit riktigt bra och vi har öppnat lite presenter och tittat igenom alla fina kort som hon fått. Rummet börjar bli fullt av hästkort och andra fina saker. Det syns att det bor en tjej här ska ni veta:)
Hon har också bytt sin venkateter ikväll utan bedövning! Det ni! Den gamla hade suttit i 12 dgr och det var dax för byte. Eftersom hon inte kan vara utan smärtstillande så fanns det ingen tid att emla (bedöva) men det gick så bra ändå.
Personalen på avdelningen berömmer henne ofta för att hon är så redig och bestämd av sig.

Julia tackar för alla hälsningar sen igår. Alla som skrivit är uppspaltade på vita tavlan:)

5 kommentarer:

  1. hej det är Malin Neubauer jag vill hälsa att alla i klassen saknar julia.Hälsa att alla är ledsna och hoppas att hon kommer tillbaka så fort som möjligt.kram malin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det ska jag hälsa Julia. Tack för din hälsning Malin!

      Radera
  2. Har just fått veta vad ni går igenom. Blir djupt berörd över ditt fina och ärliga sätt att skriva på. Vilken kämpe Julia är. . En stor varm kram till er alla men en extra kram till Julia från Emma, Karin och Gerth på Allegatan.

    SvaraRadera
  3. Hoppas du får sova gott inatt Julia. Många kramar moster och Leo.

    SvaraRadera
  4. Vi vill skicka en stor kram till dig Julia och till din familj! Kämpa på, du är så duktig och stark. Jag läser bloggen varje dag och blir berörd av alla era turer! Stor kram från Johanna och bebis i magen, Maya, och Mattias, Nyström!

    SvaraRadera