måndag 30 april 2012

Kl 09,20

Gomorron.

Här har det inte blivit så många timmars sömn inatt...Julia har mått piss. Kräkts flera gånger, och suttit på sängkanten i timmar och bara mått ILLA!
Först framåt småtimmarna bet medicinen och hon kunde sova några timmar.
Nu sitter vi och väntar på att få åka iväg på Magnetröntgen....pirrigt och nervöst för Julia, men hon är peppad och motiverad att få det gjort.

9 kommentarer:

  1. Gomorron på er!
    Ville bara skicka varma kramar och att jag tänker på er varje dag. Nu håller vi tummarna o tårna hela dagen! Kram på er. / Anna-Karin L.

    SvaraRadera
  2. Hej.
    Här håller vi också alla tummar och tår för att MR visar bra grejer nu. Hoppas att illamåendet är över och att Julia kan få en bra dag trots att hon är pirrig och nervös för röntgen. Kram till er alla!

    SvaraRadera
  3. Hej på er ! Även vi håller nu alla tummar för att detta ska visa på bra saker. Vore ju också underbart om illamåendet kunde ta slut. Håll nu modet uppe allihop, ni är alltid i våra tankar. Massor av kramar från Hasse och Lena

    SvaraRadera
  4. Vi håller alla tummar för Julia i dag. Många kramar till er alla men några extra till Julia från Emma, Karim och Gerth

    SvaraRadera
  5. Vill bara tala om att Julia var kanonduktig på Magnetröntgen, låg alldeles stilla i 60 minuter helt utan medicin, det enda hon sa efteråt var att hon hade lite ont i ryggen och det berodde nog mest på att det var en obekväm brits. Efter det var vi direkt till vanliga röntgen för att göra dagens koll på lungan, även det gjorde hon stående och liggande med bravur. Nu sitter vi på rummet och tar lite blåbärssoppa och drickyoughurt.
    Kramar från Peter och Maria

    SvaraRadera
  6. Julia så duktig du är. Våra tankar är alltid hos er.
    Vad gör Victor, idag är väl ingen skola?
    Kramar och tankar i massor till er.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  7. Bra kämpat Julia! /Backa-familjen

    SvaraRadera
  8. Skönt att detta var klart för idag! Hoppas ni alla får en bra eftermiddag och kväll. Här hemma variera vädret väldigt, ena stunden sol och sedan molningt och riktigt gråkallt.. Fortsätt kämpa Julia vi håller tummarna för att svaren ni väntar på är positiva. Hälsningar Ida m familj.

    SvaraRadera
  9. Heja Julia, vad du är stark! Hälsa hela familjen, kramar Perra, mia o Leah

    SvaraRadera