onsdag 18 april 2012

Kl 13.10

Idag har vi varit i Gbg i två veckor.... Känns som en evighet!
Även fast vi inte gör så mycket, vi går mellan sjukhuset och Donald huset, lagar mat, handlar, är med Julia, tar en o annan promenad så segar sig dagarna fram.
Och så är det lite jobbigt att inte veta hur länge vi blir kvar heller...hade vi ett datum så skulle det vara något att se fram emot...men nu kan det lika gärna vara 2 veckor eller flera månader...men vi tar en dag i taget. Huvudsaken är att Julia blir frisk. Det är det viktigaste!

Natten var lite orolig pga magen. Vi har sovit av o till men fram på småtimmarna lugnade allt ner sig. På förmiddagen dugg hon taktil massage i 1 timma och nu ligger hon bara o slappar o mår gott.
Ev blir det en dusch i em om hon orkar.
Victor har gjort sin andra skoldag här nere. Även om den bara är på 1 timma så får han hjälp med det nödvändigaste, som han tycker är svårast, resten jobbar han vidare med själv.
Julia ska också få lektionstid i slutet av veckan. I början kommer en lärare att läsa för henne och så får hon svara på frågor om texten. Vi börjar så, lite mjukt och försiktigt:)

Själv har jag tagit mig till Ica Kvantum och storhandlat idag. Det känns nästan konstigt att lämna sjukhus området. Som om man är på värsta äventyret...
I eftermiddag ska vi allihop försöka spela Yatzy på Julias rum. Hoppas hon orkar:)

6 kommentarer:

  1. Hej!
    Hoppas att Julia vinner kvällens duell.
    Hälsa henne från oss.
    Magda,Albin,Cissi & Peter

    SvaraRadera
  2. Blir så glad när jag läser det här,fick en så fin bild av Julia idag som Peter skickade.Om du visste vad jag längtar till er.Hoppas att Julia vinner ikväll,bra med mjukstart för henne.Det viktigaste är att hon blir frisk,vad skönt att hon får masssage också.Krama dina underbara barn och din fantastisk man och du är också fantastisk Maria.Ni alla är oerhört viktiga för mig.Kram mamma

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Hälsa och ge Julia en kram från oss. Vi tänker på Er. Hoppas Julia snart blir bättre och får komma hem. Vill ni ha hjälp med något här hemma så säg bara till.
    Kram från grannarna på Floragatan, Katarina, Henrik, Olof och Klara.

    SvaraRadera
  4. Hoppas nu att kvällen och natten blir bra.
    Tankarna är hos er.
    Ulla

    SvaraRadera
  5. Jag känner inte Julia så bra, men vill att hon ska veta att jag tänker på henne. Hälsa! // Klara Jansson (i Victors klass)

    SvaraRadera
  6. Jag har själv varit med som anhörig nere på Sahlgrenska för en herrans massa år sen. Kan verkligen känna vad ni går igenom. Och just detta att man nästan tappar verklighets uppfattning om allt som händer utanför sjukhuset. Jag känner ju inte Julia själv, men min dotter Wilma är jämngammal med Viktor, pratar ofta om henne och är orolig. Liksom alla vi andra. Vi håller tummarna stenhårt, och är med er genom våra tankar. All lycka och styrka vill vi ge er.
    Kram Ulla i Sunne

    SvaraRadera