onsdag 9 maj 2012

Kl 20,50

Det blev en lååång väntan på svaret idag! Vi har väntat, och väntat och väntat! Spelat lite kort och sett på TV mellan varven för att dryga ut tiden...Först kl 20 kom läkaren på ronden och meddelade lungan var som igår. Lite vätska kvar, men det kan kroppen själv ta hand om. I hans tycke så tas dränet bort i morgon och vi blir skickade till Karlstad. Men för säkerhets skull ville han dubbelkolla med kirurg och narkos i morgon bitti.
Nu känns det nära...:) Hoppas Karlstad har en plats över åt oss!

Julia sover hos oss inatt också, och hon ville att vi skulle vara på relaxen ikväll igen och bada, så det ska vi alldeles strax göra.
Idag har vi hämtat Julias peruker. Håret trillar av mer och mer för varje dag och det börjar bli svårt att få ihop det som är kvar till en tofs. Imorgon ska hon få prova att sätta på dem själv.

Nej, nu väntar badet!

Kram på er!

16 kommentarer:

  1. HOOOPPAS att ni nu får komma uppöver!! Heja dej Julia, du är så himla duktig:) Läser mammas blogg flera gånger om dagen! Känns bra att läsa att det går åt rätt håll nu:) Kram från mammas gamla jobbarkompis Lotta.

    SvaraRadera
  2. Heja Julia du är bäst. Nu är ni snart i Karlstad. Njut nu ordentligt i badet. Många kramar från Emma, Karin o Gerth.

    SvaraRadera
  3. Håller nu tummarna att ni snart är i Karlstad. Ha det så skönt i badet. Kram till er alla. Kia

    SvaraRadera
  4. Så härligt med lite myspys ikväll också i relaxen. Lycka till imorgon, hoppas verkligen hägringen Karlstad kommer närmare och blir verklighet. Kramar!

    SvaraRadera
  5. Men ååååhh!!! Hoppas verkligen för er allas skull att ni får åka hit. :) Hälsa Julia från mig och minikusinen i magen. :)

    SvaraRadera
  6. Hej julia!

    Skönt att allt blir bättre! När du kommer upp till Karlstad så planerar mamma och jag att kidnappa dig en dag och ta med dig till 4h om du orkar, vill och får:) Du är så tuff som har orkat med allt det här med nålar hit och dit! Jag tog blodprov idag och jag tyckte det var hemskt! Är så imponerad! Hoppas resan går bra hemöver och ha det så bra som du kan så länge så syns vi snart!:)
    MÅNGA kramar från Emmie

    SvaraRadera
  7. Vi håller tummarna här i västerrottna!!! Och Styrkekramar till er alla / Nola Daln

    SvaraRadera
  8. Nu känns det verkligen som att värmland är nära.Hoppas,hoppas att det nu blir ok från läkarna.
    Sov så gott i natt. Kram till hela fam Lena o Hasse

    SvaraRadera
  9. Bra jobbat Julia!!! Även resten av familjen har kämpat så bra under era veckor i Gbg.. Nu ska ni se att ni snart är hemma igen och får ladda batterierna ordentligt, hoppas relaxkvällen var bra och att ni sover gott alla 4 i er trippelsäng :) Du har rätt Maria, det finns inget skönare än att höra sina barn sova gott (då spelar det ingen roll att de börjat bli "gamla" de är ändå det bästa man har!) Många kramar till er alla! Hälsningar Ida med familj

    SvaraRadera
  10. Håller alla tummar & tår här i Vikene för att ni får komma




    Tummar & tår hålls här i Vikene!! :) Många Kramar// Sandra m fam

    SvaraRadera
  11. Håller tummarna!! Lycka till! Ann-Sofi

    SvaraRadera
  12. Hej Julia!

    nu väntar Karlstad på dig och jag med . Har inte så himla mycket att skriva för skrev ett inlägg förut, men vi här hemma håller tummarna för dig jämt. du finns alltid i fam Neumans tankar , varge dag varge timme varde minut och sekund!


    kramar Neumans

    SvaraRadera
  13. Håller tummarna för er !!!! Kramar Titti

    SvaraRadera
  14. Nu får vi hoppas att allt ser bra ut idag på röntgen så att ni får åka till Karlstad. Känner på mej att nu ser det bra ut, håller iallafall alla tummar för det. Du är hur duktig som helst Julia :) kram till hela familjen från Lena å Pelle W

    SvaraRadera
  15. God morgon Julia!
    Äntligen idag känner vi på oss att det går bra!
    På listan över efterlängtade personer ligger du nu i topp, du har slagit tomten med hästlängder.
    Vi ser fram emot att du för varje dag närmar dig K-d.
    Håller alla tummar.kram från oss på Fabriksgatan

    SvaraRadera
  16. Åh, jag blir så glad för er skull! Jobbigt för Julia med perukerna kanske, men så härligt att få komma till Karlstad!!! Härligt att hon själv vill och orkar vara på relaxen, det måste ju vara ett gott tecken. Du är en riktig kämpe Julia!!
    Har du hittat nå´n ponny ännu?
    Håller er i tanken hela dagen nu och ber inom mig att ni får klartecken att åka hemöver till Värmland. Kraaam

    SvaraRadera