torsdag 10 maj 2012

Kl 12.00

Hej på er alla fina som läser!

Idag när jag kollade igenom kommentarerna från er, så blev jag alldeles varm inombords. Att så många tänker på oss, och hoppas att vi snart får komma hem känns helt fantastiskt!
Julia har många fina vänner som skickar hälsningar, både på SMS, via Facebook, och här på bloggen. Hon blir jätteglad för allt ni skriver, så fortsätt med det!

Idag var det en kommentar som fick mig att dra på smilbanden lite extra..."
"God morgon Julia!
Äntligen idag känner vi på oss att det går bra!
På listan över efterlängtade personer ligger du nu i topp, du har slagit tomten med hästlängder"


Det är Julias kompis Ebba med familj som skickat den hälsningen. Stackars Ebba har verkligen varit orolig för Julia. Så orolig att hon nästan inte orkade vara i skolan i början av vår tid här i Göteborg när Julia hade så ont. Men när smärtorna försvann och Julia mådde bättre, så mådde också Ebba bättre:)

I går kväll hade vi återigen myspys i Relaxen. Julia badade och drack päron MER. Drog på smilbanden och mådde riktigt bra. Att få se henne slappna av och njuta betyder ALLT just nu. Även Victor är viktig och absolut inte bortglömd, det hoppas jag alla förstår, men eftersom Julia har gått igenom så mycket elände nu så är det så viktigt att hon får slappna av.
Efter det så sov vi gott nästan hela natten. Hon vaknade och kräktes 3 ggr vilket känns lite med tanke på hur det var i början av veckan. Vi gör ett försök idag att sluta med illamående medicinen eftersom den bara hjälper några timmar i stöten, och gör henne så slapp och slö.


Just nu sitter hon och har skola på sitt rum. En skolfröken som heter Carina kommer hit varje dag och har en timmas lektion. Sådär kul tycker Julia, men det är nyttigt, och flyttar fokus ett tag.

Julias klasskamrater och lärare hade skickat ett paket som komhit  igår. Det var en stor kartong som var väl inpackad...och inuti så låg det ett fint brev med hälsningar från alla klasskamrater. De hade  samlat ihop pengar, både mynt och sedlar, och ramat in till en fin tavla.
Hela 800.- hade de samlat ihop, och Julia skickar ett stort tack, och en stor kram till alla som bidragit.

Oj, oj. Nu händer det saker här...Läkaren var precis in och talade om att dränslangen kommer att tas bort idag! Jihoooooo!  Äntligen!

4 kommentarer:

  1. Jätteskönt Julia att du/ni hade en skön myskväll
    igår och tänk vad skönt att dränslangen tas bort,
    nu är ni nog snart i Karlstad och nära Sunne.
    Kramar från Ulla och Sven

    SvaraRadera
  2. Gläds med er Maria.Har precis chattat med Julia.Hoppas nu att ni kommer till Karlstad denna veckan.Vad gulligt gjort av Julias klasskamrater att samla in pengar till henne.Blir också alldeles varm inombords när jag läser alla som tänker på er.Längtar efter er massor.Ringer senare idag.Kommer till Karlstad i helgen och hälsar på er.Många många kramar mamma

    SvaraRadera
  3. Jippieeee vad skönt!!!!!
    Hoppas nu att ni får komma hem snart och kunna samla ihop energin igen.

    SvaraRadera
  4. Hej på er vi följer er på bloggen och hoppas att det vänder nu och går mot ljusare tider för Julia, och att ni får komma till Karlstad snart. Vi skickar styrkekramar till er från Ulrika, Henrik, Viktor och Isabelle.

    SvaraRadera