fredag 4 maj 2012

Kl 13,30


Heeeej på er!
Inatt har vi sovit allihop tillsammans i Ronald Huset:)

Den som sov sämst var nog Victor. Han fick ligga i en hård viksäng stackar´n, medans vi andra låg i sköna resårmadrasser. Men det får han ta. Han har legat och snarkat gott varenda natt, så nu var det Julias tur att få sova i en skön säng med riktigt täcke (på sjukhuset är det bara lakan till täcke som gäller)
På förmiddagen passade vi på att åka in till centala Göteborg allihop. Julia hade tid hos en perukmakare.
Vi har provat oss igenom några olika modeller och fastnade för en som var lite, lite mörkare än hennes naturliga hårfärg, och som hade ungefär samma längd. Hon kommer att kunna ha luggen i hårspänne precis som nu, och det går även att ha en lös hästsvans eller klämma bak i nacken utan att det syns att det är en peruk. Den peruken fanns på "lager" så den får vi direkt.
Sen provade vi en annan som kan vara bra om det är varmt väder, eller om man ska bada eller sporta. Det är en keps med kardborreband som man fäster håret i. Dvs man har bara peruk från öronen och neråt. Ganska smart faktiskt! Man kan även sy i kardborreband i en egen mössa eller buff om man nu vill det. Den modellen får vi hemskickad om någon vecka för på måndag åker vi till CSK i Karlstad:)

Nu är vi tillbaks på Julias rum och hon är jättetrött. Behandlingen börjar om några timmar, så hon får sova och vila så mycket hon vill. Samla krafter.

Det är fredag idag, men någon fredags feeling vill inte infinna sig.
Nu har vi varit här så länge att dagarna liksom smälter ihop. Det spelar ingen roll vilken dag det är....
Det ska bli skönt att få komma närmare hemma och få lite struktur på livet igen. Även om jag och Peter kommer att turas om att vara med Julia i Kd, så kommer vi ju få vara hemma en hel del också:)

Trevlig helg på er som läser!

Kram



6 kommentarer:

  1. Vi önskar er alla fyra en riktigt fin helg. Här i Sunne är det ju mârten, 5-6 grader bara och duggregn. Förstår att ni har hemlängtan nu och att ni ser fram emot att komma till Karlstad så snart som möjligt. Många styrkekramar, mest till Julia förstås, från Hasse och Lena.

    SvaraRadera
  2. Trevlig helg till er också! Hoppas behandlingen går riktigt bra och att ni snart är hemma alla fyra. Själv ska jag jobba lördag på en liten mässa i A-jaur. Blir nästan som när vi var och körde runt kring Umeå och ställde upp tält :)

    SvaraRadera
  3. Vi säger som Hasse och Lena många styrkekramar mest till Julia
    men också till er. Tankar och kramar till er från oss på Dejefors.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  4. Känner med er och gläds över att ni får komma hem till Värmland igen! Hoppas behandlingen går bra och att Julia får lite mindre biverkningar denna gång. Kramar från ett snöigt Torsby.

    Åsa

    SvaraRadera
  5. Men va härlig för er att hon sovit hos er i natt.Jag längtar så att ni ska komma hem till Sunne,och kommer ni till Karlstad på måndag blir toppen,hoppas nu att behandlingen går bra för Julia och att hon vilar sig i helgen.Många styrkekramar till hela familjen.Ha en bra helg ni också i fina Ronalds huset och hos goa Julia,hon är fantastisk.Många kramar mamma,Kenneth,Marcus och Pixi

    SvaraRadera
  6. Åh va härligt för er att komma uppöver!!!! Många kramar!

    SvaraRadera