måndag 21 maj 2012

Kl 12.30

Heeeej på er, Ni tappra läsare som är intresserade av vad vi gör på dagar & nätter...

Inatt blev det inte så mycket sova heller...vi har fått en granne i rummet brevid som har hållit låda och skrikit hela natten. Tror det är en kille med någon typ av CP skada. Inge illa menat mot honom, men vägarna är extremt dåligt isolerade här...allt hörs!  Först framåt 4 somnade både jag och Julia till ordentligt.

Som Ni kanske märker så blir det mycket mer skrivet när jag är i Karlstad hos Julia. Jag passar på att skriva när hon ligger & vilar eller sover, vilket hon gör just nu, trött efter en timma på lekterapin.

När man sitter så här på ett litet rum, och enda sällskapet (förutom en sovande Julia) är en & annan sjuksköterska, internet och så att skriva på bloggen, så kan ni kanske ana hur lång en dag blir...Dagens höjdpunkt är när Julia precis vilat, för då är hon som piggast och vi kan spela spel, eller lämna rummet en stund.
Nu avvaktar vi besked om att få åka hem i em. Febern går lite upp & ner. Imorse var den helt borta, men nu under fm så kom den tillbaks lite. Vi får se vart det tar vägen. Har hon under 38 får vi åka. Annars blir vi kvar tills imorgon.

Idag börjar Victor skolan på riktigt. Han hann ju bara vara där 1 dag förra veckan innan ögat började spöka. Och så har han beslutat sig för att börja med fotbollen igen. Känns skönt att han är tillbaks till det normala:)

Och här kommer ett tips på mors dags present som jag läste i Ica kuriren idag ....lite dyrt kanske, men väldigt snyggt!


Om man inte vill ha ett silver hjärta, men ändå vill hjälpa till på något sätt kan man göra som min vän Lena gjorde...hon stickade en jättefin barnpläd och la ut den till försäljning på nätet. Sen skänkte hon hela behållningen till Ronald Mc Donalds fonden.
Själv la jag en liten slant i Ronald Mc Donald bössan på Mc Donalds i Säffle på vägen hem från Göteborg. Mannen i kassan tackade så mycket för bidraget, och började prata om vad bra det är med dessa hus. När jag talade om att vi precis bott i ett av husen i Göteborg i över 5 veckor så fick han en tår i ögat.
Det finns många sätt att hjälpa till på.
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något!

Kram på er och hoppas att Ni har en fin dag!

4 kommentarer:

  1. Hoppas att febern inte ställer till det utan att ni fick åka hem idag. Sunne har visat sig från sin finaste sida i dag, med sol och varma vindar! Kram

    SvaraRadera
  2. Hej Julia! Hoppas febern gav med sig så du fick komma hem och mysa med Pixi. Många kramar från oss idag! Kram kram

    SvaraRadera
  3. Håller tummarna för att ni kom hem idag. Det var så härligt att få träffa er i fredags. Man mår ju som bäst hemma och Julia såg ju ut att må som en prinsessa med Pixi som passade henne. Många kramar till er alla .Gunilla

    SvaraRadera
  4. Stor kram till er, ni finns alltid i våra tankar <3 <3 <3 / Nola Daln

    SvaraRadera