söndag 20 maj 2012

Kl 16,30

Jaha, då var vi tillbaks på Julias sjukhusrum igen...
Måste erkänna att det känns sådär när vi varit hemma allihop och fått smaka på riktigt hemmaliv....
Även om det är fint här på avdelningen, så är ett sjukhusrum alltid ett sjukhusrum...fyra vita väggar på 12 m2...och nu när Julia är såpass pigg så känns det som en pina att behöva vara här.
Det enda som håller oss här nu (för den här gången ska väl tilläggas) är hennes CRP (Infektionsprov) som är skyhögt. Hoppas det vänder neråt imorgon. Annars ser alla andra provsvar bra ut igen.

Längtar redan hem. Tror vi åker imorgon em och sover över.

Ikväll åker vi till syrran på en kvällsfika bara för att få komma ut en stund.
Är grymt tacksam att jag har en syster som bor nära, och som dessutom alltid vill ha besök när vi ringer. Och när vi inte kan komma till henne, så kommer hon till oss:)

Tack också till morbror Perra som gjort massor av matlådor till oss. Nu klarar vi oss hela veckan:)
Vill Ni också smaka hans goda mat tycker jag att ni ska käka lunch på MaChé som har Karlstads godaste luncher och take away mat.

Hej från oss!

5 kommentarer:

  1. Puss och kram till er!
    Pappa och Storebror

    SvaraRadera
  2. Puss och kram även från oss på Dejefors.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  3. Kan förstå om det känns tråkigt och instängt att vara tillbaka på sjukhuset, både för er och för Julia, men antagligen är det väl bara en kostare visit denna gången. Hoppas att CRP-värdet sjunker så ni får åka hem snart igen.
    Det är så kul att se kort på Pixi och Julia. Det riktigt syns på Pixi att hon klamrar sig fast vid lillmatte... Ha en fortsatt bra dag!

    SvaraRadera
  4. Vad härligt för Julia att va hemma hos er.Va så mysigt och träffa er hos Malin idag.Den rabarberpajen du hade gjort va den goaste jag ätit.Hoppas att CRP värdet sjunker så ni får åka hem snart.Ha en bra kväll båda två och massor massor med kramar mamma och Kenneth.Hoppas ni kommer hit snart.

    SvaraRadera
  5. Kramar och tankar från oss i Finspång :) skönt att ni får börja leva någotlunda normalt igen och dessutom lite hemma på floragatan :)

    SvaraRadera