fredag 4 maj 2012

Kl 20,20

I ungefär 4 timmar hann vi vara glada över att få komma till Karlstad på måndag...Börjar tro att det är någon som kör voodoo med oss.
"Jaha, nu är de lite glada i den där familjen igen... Då ska vi se om vi kan göra dem mer lessna" ungefär...

Dagens lungröntgen visade att den andra lungan blivit mer vätskefylld än för två dagar sen, så nu blir det istället fredagsmys på operations bordet för Julia. Ett nytt lungdrän ska in på höger lunga den här gången. Det är inte alls lika mycket vätska som förra gången, men det behöver ändå åtgärdas.

Så den planerade behandlingen är uppskjuten tills imorgon, och Karlstad kan vi nog bara glömma på måndag:(

Ikväll har vi skrubbat Julia två gånger med vidriga hibiscrub tvålen som är bakteriedödande, och hennes hud är nu torr som sandpapper. Och håret faller mer och mer för varje tvätt.
Gulliga Lena skickar ner en buff till Julia från BCR som hon kan ha på huvudet för att dölja det värsta. Tack Lena!

Så nu ligger vi här på rummet och väntar och väntar på att få det hela överstökat! Kl är 20, 20 och än har vi inte fått besked om när det blir. Bara att det ska bli idag.

Imorgon tar vi nya tag och nu måste det bli bra!

7 kommentarer:

  1. Skickar många kramar <3 <3 från julia j med familj

    SvaraRadera
  2. Man känner sig arg på sjukdomen!!!! Som ni kämpar med Julia och era känslor.... Vi lider och känner med er. Kämpa på, det kommer bli bra till slut! Håller alla tummar att det kommer ut mycket vätska snabbt, så kommer ni nog snart till Karlstad i alla fall. Styrkekramar och massor med tankar till er alla fyra.

    SvaraRadera
  3. Alla tankar och kramar Julia till dig och er.
    Ulla

    SvaraRadera
  4. Meeen....KÄMPA på Julia!! Hoppas det går snabbare den här gången och att allt annat ser bra ut så ni snart får komma hemöver till Värmland. Vi väntar på er!! Vi skickar även styrkekramar till Er, Victor, Peter och Maria för att stå utanför och vara maktlös måste vara fruktansvärt.. Hoppas ni får en så bra helg det bara går! Hälsningar Ida Lars Martin och Albin

    SvaraRadera
  5. Inte kul med bakslag , hoppas att Julia nu har fått nya dränet på plats och sover så att batterierna laddas inför behandlingen. Snart är det dax för färd mot Karlstad och vidare hemöver, Skickar många styrkekramar till ER ALLA NI fixar också detta !!! I morron är en annan dag KRAAAAAAAAAM Gunilla

    SvaraRadera
  6. Julia vet nog kanske inte vem jag är Maria men... Kramar i massor till lilla tjejen!! Kämpa på Julia! Jag hejar på dig! / Anna-Karin L.

    SvaraRadera
  7. Många kramar från fam. Keck . Tänker på er ofta. Hoppas på framsteg igen snart.Hälsa så gott till goa Julia från Frida, Adam, David, Mikael o Maria !

    SvaraRadera