lördag 12 maj 2012

Kl 20,00

Tack för alla era fina kommentarer och "Välkommen Hem" hälsningar. De värmer ända in i själen:)

Det var verkligen skönt att komma hem till Sunne igår, fast jag måste erkänna att det kom inga tårar när jag klev över tröskeln... Det blev mer ett konstaterande av att tiden stått stilla i huset sen vi så hastigt åkte...kaffetermosen inehåll samma kaffe som  5 ½ vecka tidigare, stryktvätten var orörd, och samma kläder låg kvar i tvättkorgen. Diskmaskinen luktade inte hallon....
Och det tog sin lilla tid att packa upp alla väskor och påsar. Men när allt väl var gjort så kom den där sköna känslan som jag längtat så efter.
Och att få krypa ner i egen säng med Victor och Pixi var jättemysigt:)

En annan höjdpunkt var morgonpromenaden i dalen bakom huset, och jag är så nöjd att jag hann hem att se alla vitsippor som fortfarande blommar. Vårens höjdpunkt!
Resten av dagen har jag spenderat i växthuset. Lena levererade plantor av tomat, gurka, chili och squash som hon dragit upp åt mig så jag fick lite jord under naglarna idag vilket känns skönt:)

Sen var det dax att packa väskan igen och åka ner till Karlstad och byta av Peter.
Julia har haft en toppennatt, som fortsatte i en toppendag.
Hon har haft besök hela dagen av kompisen Clara, och framåt eftermiddagen dök även kompisen Ebba upp. Vilken lycka!
Mamma åkte med mig till Karlstad också, så det blev så trångt på rummet att vi fick gå till matsalen och sätta oss ett tag.
Nu ligger hon och tar sig en lur efter den intensiva dagen, men jag hoppas hon vaknar så vi kan ha lite lördagsmys vi två.

Imorgon är planen att åka till Mariebergsskogen på utflykt med Malin & Leo, men dagsformen och vädret bestämmer.

Just nu funderar vi över nästa milstolpe på den här resan, nämligen att Julia ska få komma till Sunne. Antingen på dag eller natt permis, eller att få bo hemma hela tiden med hjälp av en hemsjuksköterska som kommer och ger medicin ett par gånger per dag. Men vi får se. Nu har vi lärt oss att inte planera för mycket utan att ta dagen som den kommer.

Jag vill också passa på & tacka mina fina jobbarkompisar som hör av sig då och då för att kolla läget. Jag kommer in och hälsar på er i början av nästa vecka och ser att ni sköter er! :)


Kram & trevlig lördagkväll på er!


9 kommentarer:

  1. Hej Julia!
    Det var väldigt kul att hälsa på dig idag!
    Du var piggare än jag vågat hoppas på!
    Ha en trevlig lördagskväll och hoppas att du inte blev allt för utsliten av allt besök.
    Många kramar Ebba
    Ses snart igen!

    SvaraRadera
  2. va kul att du fått igång ditt växthus.jag har stora å kraftiga tomatplantor som jag får bära ut å in, har inget växthus men är heller ingen odlare,detta är ett provår.skönt att Julia mår bättre.Viktor tycker säkert det var kul at träffa kompisar igen han oxå.kram monika.

    SvaraRadera
  3. Ha en fin lördagkväll. Det är så härligt att läsa om hur pigg Julia verkar vara. Det är nog som Peter skrev på fb: värmlandsluft är nåt speciellt. Glad för din skull att du hann se vitsipporna och att du fått greja i växthuset. Hälsa Julia att vi tänker mycket på henne och er andra. Som sagt; ha en fin kväll.

    SvaraRadera
  4. Julia du är så duktig, ja det är ni allesammans, skönt att höra
    att ni mår så bra.
    Kramar och tankar till er från
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  5. Vad roligt att höra att du mår bättre, Julia! Och vad skönt för er alla med lite mer "hemkänsla".
    Vi tänker på er ofta!

    Hälsningar från klasskompisen Emanuel med familj

    SvaraRadera
  6. Vilken lycka att få träffa goa Julia idag och er andra också.Många goa vänner från Sunne va hos Julia härligt.Hon va pigg och vilket fint rum hon har.Längtar till nästa gång vi ses igen.Ha nu en bra natt och ni är fantastiska du och Peter och Viktor en underbar familj som har en stor stor plats i mitt hjärta.Ses på onsdag igen och ha en mysig dag imorgon med Malin och Leo.Många kramar mamma

    SvaraRadera
  7. Hej Julia,
    härligt att du är här i Värmland igen. Om jag får så följer jag gärna med till Mariebergsskogen eller besöker dig på sjukhuset. Jag bor i Viken bara en liten bit bort. Om jag cyklar är jag hos dig på fem minuter. Skicka ett sms om du vill och orkar träffas, 0731-566665. Om det inte passar i morgon så kan jag komma efter skolan på måndag eller någon annan dag under veckan.
    Många kramar från Emmie

    SvaraRadera
  8. Blir så glad och rörd av att läsa att det går framåt! Härligt att kompisarna kan komma och hälsa på:) många kramar Lotta.

    SvaraRadera
  9. Hej! Saknar dig Julia tänker på dig hela tiden! Hoppas du snart blir frisk! Många KRAMAR från Julia j. Med familj !<33

    SvaraRadera