måndag 28 maj 2012

Kl 08,45

Gomorron,

Ja, då är vi på plats i Göteborg igen. Blandade känslor den här gången....när vi kom hit igår em så slog det mig hur det  kändes förra gången vi kom hit. Då hade vi precis fått beskedet att Julia hade en tumör, och efter bara några timmar var vi på väg i en ambulans hit. Vi visste att hon skulle opereras nästa dag, och att vi skulle bli inlagda på kirurgavdelningen...Hela världen vändes upp & ner och tusen tankar och känslor och frågor fanns i kroppen. Har nog aldrig upplevt en sådan inre stress som då, just den där dagen.
Igår när vi svängde in på uppfarten till Donald huset så kändes det inte alls lika jobbigt. Nu vet vi vart vi ska bo, vi vet hur sjukhuset funkar, och vi vet hur en behandling går till. Och vi vet att bara behandlingen är klar, så får vi åka tillbaks till Karlstad. Det känns bra!

Julia blev jättedeppig igår när vi kom till sjukhuset...hon ville verkligen inte vara här. När vi dessutom skulle få vårt gamla rum (11), så sa hon ifrån. Det ville hon absolut inte, så nu bor vi på rum nr 12 istället. Och jag är benägen att instämma med Julia där. Efter 5 veckor i ett litet vitt rum så kan det vara skönt med ett miljöombyte.

Vi fick lite penicillin när vi kom och sen hade vi kvällen fri, så vi gick tillbaks till Donald huset oc Relaxen för lite bad & bastu. Och sen blev det en kvällsfika innan vi gick tillbaks till sjukan för att sova.

Nu väntar vi på doktorerna och besked om vilken tid vi ska sätta igång. Och sen blir det ett besök på lekterapin skulle jag tro.

8 kommentarer:

  1. Hej på er ! Hoppas nu att behandlingen går bra så att ni får vända hemåt snart igen och att ni också får goda besked. Kram till er alla tre ! You are always on our minds. Hasse o Lena

    SvaraRadera
  2. Skickar tre stora tanke ballonger till er o citerar nalle puh -INGEN KAN VA NERE MED EN BALLONG! Kram Ewa Klöverväg

    SvaraRadera
  3. Ja ni vet att tankarna är hos er hela tiden, och instämmer i Hasse och Lenas kommentar.
    KRAMAR,KRAMAR OCH TANKAR TILL ER.
    ULLA och Sven

    SvaraRadera
  4. Bra att ni ser ljusglimtarna i det jobbiga. Att få bo i rum 12, att ni vet hur allt fungerar nu, vad som väntar er osv. Kram på er och lycka till i Göteborg!

    SvaraRadera
  5. Önskar lycka till och hoppas att det går smidigt för Julia. Tänker på er och håller tummarna att Julia inte ska behöva må så fruktansvärt illa. Ha det så bra och hälsa till Julia att hon är den största av hjältar.

    SvaraRadera
  6. Lycka till i Göteborg!Jag hejar på er!!Kram

    SvaraRadera
  7. Lycka till nu! Följer er varje dag på nätet! Skönt i veta att ni får åka hem efter eran snabbvisit i Gbg. Följer en tjej som bloggar och hon skrev på sin blogg om något som kallas för juliaresan, de förlorade sin vän i cancer och ska nu göra en insamling till barncancerfonden genom att på tio dagar göra en cykeltur från Östersund till Öland där de ska samla in pengar och målet är 1 miljon! Helt fantastiskt tycker jag! Kramar från moster

    SvaraRadera
  8. Hej på er!
    Bra Julia att du orkar och vågar säga ifrån när något inte känns bra, fortsätt så.Vi känner på oss att 12:an är ett bra rum så den här gången är du nog snart hemma igen.Men några fler sköna bad i relaxen får vi hoppas att du hinner med.
    Bamsekramar från fabriksgatan och en extra kram från Ebba

    SvaraRadera