måndag 11 juni 2012

Kl 20,15

Idag hade vi tur!
Alla prover var bra så Julia fick åka hem på eftermiddagen. Men vi måste ner imorgon eftermiddag igen eftersom de vita blodkropparna var väldigt låga, så vi behöver fylla på med lite av det. En helt normal reaktion av behandlingen att dessa värden blir låga. Har vi tur så får vi åka hem även efter det.
Hem, hem, gud vad vi tjatar om hemma, men det är så skönt att slippa sjukhusluften så ni vet inte! Både för oss, och framför allt för Julia.

Imorgon är tanken att Julia ska få hälsa på sina klasskompisar som har utflyktsdag till sin fröken Linda i Västansjö. Klassen cyklar dit på förmiddagen och badar och grillar korv och så cyklar de tillbaks på eftermiddagen. Vi tänker titta förbi om Julia orkar en liten stund. Det blir dock inget kramkalas eftersom hon är infektionskänslig.

Själv har jag passat på att fixa lite här hemma och i växthuset idag när jag var ensam, och sen vågade jag mig ut på Sunne en stund för att göra ärenden. Jag vill tacka för alla kramar och fina ord som Ni ger när vi visar oss ute. Ert stöd betyder mycket.

Kram



6 kommentarer:

  1. Vad härligt för er att få vara hemma tillsammans.Hoppas Julia får en bra dag imorgon när hon träffar klassen och Linda.Hör av dig om Pixi behöver oss igen.Här ser vi på fotboll och hejar på Sverige.Ni är fantastiska hela familjen.Älskar er.Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Tycker ni är helt otroliga hela familjen!!! Väldigt glad att jag sprang på dig idag Maria och fick ge dig några styrkekramar.. och jag förstår er att ni vill vara hemma! Denna sjukhuslukten kan ingen människa bli bättre av.. Suveränt när man kan dra ner till Karlstad och fylla på vitablodkroppsförrådet!
    Skickar en virtuell kram också till er alla<3

    SvaraRadera
  3. Här kommer det en stor KRAM till er alla. Hoppas hoppas på det bästa/ faster Gunilla

    SvaraRadera
  4. Vad härligt att ni får vara hemma mer nu, stor kram till er alla från Kia

    SvaraRadera
  5. Kramar till er och hoppas att Julia får träffa klassen och
    får komma hem från CSK i eftermiddag.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  6. Hoppas. Du blir. frisk

    SvaraRadera