onsdag 6 juni 2012

Kl 18,30

Heeej,

Idag är jag glad:)

Hela familjen är samlade hemma, och ska så vara tills på fredag!

Julia och Peter kom hem till lunch ungefär och hela morgonen gick jag och var sådär "nagelbitar nervös" för att det skulle vara något prov som inte var bra på morgonen, så de inte skulle få komma iväg...pessimist, javisst! Men så tillslut ringde Peter och sa att alla värden såg fina ut, så de blev ivägsläppta för hemfärd.
Med i bagaget hade de en hel del saker som behövs för hemsjukvården, men nu har vi röjt runt och fixat så allt är klart.
Det är nästan lite pirrigt...klarar vi det här nu har jag tänkt idag. Jag är lite nervös för att glömma någon medicin, men jag rabblar 8-14-16 20 vilket är tiderna när hon ska ha nåt piller, så det börjar sätta sig. Och Julia själv är jätteglad att vara hemma. Hon njuter. Det ser vi på henne, och hon säger det själv också.
Jag har förberett här hemma så gott det går. Bla har jag köpt ny säng åt henne som går att höja och sänka i huvud & fotända. Snälla Lars från Möbelhuset hjälpte till att sätta den på plats i gårkväll. Och så har jag handlat allt som Julia vill ha i kylskåpet. Mest flytande saker. Och så har vi lämnat Pixi till mamma så att vi slipper hennes skällande eftersom hon är supervaktig på Julia. Jag är också rädd för att hon ska ta sig ett bett i någon av Julias slangar...när Pixi var liten hade hon dille på att bita sönder kablar, och även om det var länge sen vill jag inte ta några risker just nu. Och mamma var i ärlighetens namn inte sååå svårövertalad om att vara hundvakt ett par dar:) De börjar bli bra kompisar mamma och Pixi.

Just nu spelar Victor forbollsmatch i Rottneros, och Peter är med som publik. När de kommer hem ska vi käka räkor, barnen får nygjord rabarberkräm och kanske det kan bli ett glas vitt till de vuxna också. För att fira Sveriges nationaldag, och för att vi är en hel familj igen.

14 kommentarer:

  1. Åååå... Blir så varm i hjärtat :) Ha det så bra nu tillsammans och visst klara ni detta Peter o du. Hoppas ni får sova gott inatt nu hela familjen. Kramar från Ida m familj

    SvaraRadera
  2. hej Julia!
    kul att du får vara hemma ända tills på fredag!
    det kommer säkert att gå jätte bra.
    Idag har de två bästa kompisarna scilla och Amigo varit ute och gått en långtur, om du orkar kan du få åka i vagnen med amigo någon dag.

    kramar från Ebba

    SvaraRadera
  3. Hej Julia!
    kul att du får vara hemma ända tills på fredag!
    det kommer säkert att gå bra.
    idag har de bästa vännerna scilla och amigo varit ute på långtur,
    om du orkar kan du få åka i vagnen efter amigo någon dag, vi kan gå dit där det inte skakar så mycket.

    många kramar från Ebba

    SvaraRadera
  4. Underbart Maria!!! Njut av varandra och krama Julia från mig . Glad nationaldag till er alla!// Linda J

    SvaraRadera
  5. Kul att höra att du får vara hemma tills på fredag Julia!

    Krya På Dig!!

    MVH: Egon

    SvaraRadera
  6. Jag saknar dig Julia ! Krya på dig :)
    Kram Evelina
    Styrkekramar till hela familjen Lindgren !
    Från Evelina m. fam

    SvaraRadera
  7. Åhhh, så härligt att ni får vara samlade hemma ett tag. Stor kram från mig till hela familjen. Min sambo ska vara i Karlstad hela nästa vecka. Synd att det inte var jag som hade hans jobb... Och han har tyvärr aldrig träffat er. Hoppas vi har vägarna förbi tillsammans snart så vi kan komma och hälsa på.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  9. Skönt att höra att ni är hemma i Sunne alla fyra.
    JULIA DU ÄR JÄTTEDUKTIG ja hela familjen.
    Kramar till er allesammans.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  10. Hej på er!
    Skönt att få en liten rapport från Sunne. Hoppas ni har det super mysigt det är ni alla väl värda. Hoppas det blev seger för Victor så ni kan fira extra mycket! Ta väl hand om er! Kram Anna Erixon

    SvaraRadera
  11. Å va skönt för er att äntligen få vara hemma och slippa sjukhusmiljö ett tag ni kommer att slippa det förgott snart ska ni se.hoppas Viktor vann matchen.Njut av god mat och ett gött glas till det är ni verkligen jätte värda.Ge Julia en kram från oss och hälsa Bitte.Sköt om er .Kram Inger m fam

    SvaraRadera
  12. Lycka är!!! =) Ha det riktigt härligt på hemmaplan! Kramar ifrån Vikene :)

    SvaraRadera
  13. Underbart för er att få njuta hemma alla och va tillsammans.Så härligt för Julia och va bra att hon fått en ny säng det blir perfekt.Pixi och jag har haft så mysigt idag variti skogen och grejat i trädgården.Hon är så snäll och nu sover hon så gott.Många kramar till er alla goa Lindgrens.

    SvaraRadera
  14. HÄRLIGT att Julia är hemma och att hon nu får hemsjukvård!!! Jag är en av de anhängare som följer er resa genom uppgångar och nedgångar. Världen blir så liten när något sådant händer. Jag känner inte er men ni finns ständigt i mina tankar. Ni har berört mitt liv och mina värderingar nått enormt. Vad är lite tvätt på golvet eller ett ostädat rum....så länge som barnen är friska. Er vardag som du delar med dig av Maria får en att tänka efter en gång till. Man ryser av glädje och man ryser av sorg, man tar till sig varje ord du skriver. Krama och håll hårt i din familj för det gör jag extra mycket idag. Allt kan ändras så snabbt. En stor KRAM till er alla ;)

    //Jessica

    SvaraRadera