måndag 18 juni 2012

Kl 12,10

Hej på er,

Igår blev det inget inlägg för det var en "jobbig" dag...Julia hade ont i sitt ben, det är väldigt svullet pga vätska, och så var hon arg och förbannad på sin sjukdom. Att den inte är snäll med henne. Hon känner det som om hon inte kan göra någonting längre och är väldigt frustrerad.
Hon dover dåligt på nätterna, och kan inte röra sig som hon vill. Ja, vem skulle inte vara frustrerad...? Jag tycker hon har haft en ängels tålamod hittills, och jag kan förstå om det brister för henne.

För att råda bot på situationen så har hon fått smärtstillande i ganska rejäla doser, och ett lugnande preparat för att döva alla känslor som bubblar upp. Resultatet blir att hon är ganska nockad för tillfället. Vi får ha det så några dagar, för att sen förhoppningsvis plocka bort medicinerna igen så hon blir mer "vaken".
Peter och jag är ganska slut bägge två, och därför tog vi häromdagen beslutet att flytta ner till Syrran några dagar för att kunna vara närmare varandra. Det känns helt hopplöst när man sitter här på Julias rum och stortjuter, och så finns den där axeln man vill luta sig emot 7 mil bort....Nu är den bara 5 minuter bort. Och Victor har ju sommarlov, så han är också med oss. Vi kör så några dagar den här veckan, så får vi se när syran slänger ut oss och vi åker hem till Sunne igen:)

Inatt var det Peters tur att sova hos Julia, men efter den jobbiga gårdagen så hade jag väldigt svårt att komma till ro och somna hos Malin. Kl 1 inatt så satte jag mig i bilen och åkte till sjukan för att vara med Julia. Hade tänkt sova i fåtöljen som står på rummet, men vi knödde ner oss alla 3 i sjukhussängarna på rummet. Trångt men mysigt. Och vi sov gott!

Ta hand om varandra och njut av dagen. Det tänker jag göra.

Kram

4 kommentarer:

  1. Vi tycker så himla synd om er. Det är så fruktansvärt. Kramar till er alla från oss

    /Stefan & Cathrine

    SvaraRadera
  2. Ja, Julia har verkligen en ängels tålamod. Inte lätt att kämpa varje dag mot en sjukdom. Det är verkligen tur att ni har varandra allihop och att ni får vara arga, ledsna, frustrerade, glada och allt vad som kan poppa upp. Styrkekramar!!

    SvaraRadera
  3. Tack Maria för ditt inlägg! Ja Julia du har haft ett så stort tålamod och har men ditt tålamod måste brista.
    Julia, Maria, Peter och Victor kan våra tankar hjälpa er, ni vet att de är hos er. KRAMAR OCH TANKAR TILL ER från Ulla och Sven

    SvaraRadera
  4. Hej följer din blogg sen ett tag och blir väldigt berörd av den och er kamp. Vet om en lägenhet i Karlstad som är möblerad och hyrs ut under sommaren. Hon hyr ut den dom dagar man vill ha.Och inte så dyr. Så det är inget bindande. Kanske vore något om ni vill vara mer ifred;)
    Jeanette

    SvaraRadera