lördag 16 juni 2012

Kl 18,00



Hej igen på er,

Tycker jag har fått upp tempot på mina inlägg ganska så bra:) Nu blir det minst ett varje dag.
Tycker det är skönt att skriva av mig vad som händer varje dag, inte minst för min egen skull. Ibland är det skönt att gå tillbaks och se vad som hände förra veckan, förra månaden, ibland är det skönt att bläddra bland bilder och minnas tider som var bättre...
Och så vet jag att ni är många som följer oss på den här resan också...

Idag har jag och Victor varit till fina familjen Larsson i V:a Ämtervik och grattat David som tagit studenten.


Han var hur stilig som helst i sin Tiger kostym, och mamma Anna Karin bjöd på tjälknöl på älg, potatisgratäng och kycklingspett, sallad, ostar, kex och tårta till efterätt. Riktigt smarrigt och jag åt alldeles för mycket känner jag nu:)

Det var fullt ös med släktingar man träffar ofta, och sådana man bara träffar vid högtider som denna. Och så var det tre hundar med också, bla Pixi, och två katter och en urgullig kattunge som hette Sixten.

 Och så fick jag träffa min nyaste kusin Leah 9 månader också. Det har varit en bra dag:)



Nu är jag tillbaks hos Julia i Karlstad, och här har inget speciellt hänt sen jag åkte igår. Hon har längtat efter mig, och jag efter henne. Mamma är alltid mamma. Så är det bara. Jag känner det så väl när jag är hemma med Victor också, att han och Peter har en helt annan kontakt med varandra. De har så mycket mer gemensamt. Sporten, tabeller och resultat, gräsklippning och andra grabbsaker som jag inte begriper mig på...
Därför känns det så oerhört ensamt ibland när jag gör saker som jag och Julia normalt sett gör tillsammans. Jag saknar hennes sällskap i vardagen varje dag.
Just nu ligger hon och sover. Jag har tagit med jos från vår nya jospress hemma, och det tyckte hon var gott. Annars vill hon inte prata, för det tycker hon är jobbigt, så dagarna här på rummet blir långa. Det blir små turer ut till föräldra köket för att göra kaffe, eller lämna disk, men annars sitter man mest här i sängen och ser på TV, är på datorn eller läser böcker. När Julia är vaken försöker jag att prata även om hon inte svarar. Berättar saker som hänt, om folk som hälsat, så hon ska ha lite koll på läget.
Ikväll kommer Malin upp med en kyckling sallad som vi ska äta på rummet. Hon är barnledig, och väljer att spendera kvällen med oss- det kallar jag syskonkärlek <3 !


Kram på er alla fina!

(Och till er i Backa- hälsa Justin och Mumlan från Julia. Hon saknar dem!
Ulla & Sven- ni är otroligt duktiga på att skriva till oss- TACK!
Hasse & Lena- hoppas ni fick bra väder på student firinga hos grannen.
Och tack till alla som hälsat till Julia, bla kompisar, klasskamrater och skolpersonal från Skäggeberg.

Tack för att ni tänker på oss!







6 kommentarer:

  1. Julia, Maria, Peter och Victor ni vet ni är med oss. Skönt att Malin kommer hälsa henne.
    Åskan har gått här men nu skiner solen.
    KRAM OCH TANKAR från

    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  2. Min mamma och pappa var här för att uppvakta Victoria när hon går utan nian. Vi satt och pratade om Julia då visade sig att mamma följer din blogg, hon tycker att du skriver så bra sen har hon bott granne med Ulla och Sven under hela sin uppväxt. Vi träffade Peter och Viktor i kyrkan förstår att det är en tuff tid nu med alla skolavslutningar, skönt och se dom iallafall:). Avslutningsvis vill vi skicka grattiskramar till Julia från hela familjen vi håller alla våra tummar att Julia snart blir frisk. Jonas m. familj

    SvaraRadera
  3. Julia! Gå in på www.weowe.se och se bilderna hur det såg ut när vi kom till affären i lördags efter skyfallet. Nu är mattan i affären grundligt tvättad kan man lugnt påstå :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är Julias moster som är inne och skriver. Julia är dessvärre för sjuk just nu för att vara inne på datorn och titta. Med vänlig hälsning, Malin

      Radera
  4. Hejsan Maria!
    Vi hade också trevligt på "våran " studentfest,en stilig student med slips med noter på,har gått på musiklinjen på sundsta så vi fick lite underhållning.
    Idag har vi varit ute i trädgården mellan skurarna för att få det lite fint inför midsommar.
    Men hela tiden finns ni med i våra tankar,natt som dag (som Ulla skrev).
    Många kramar till er från Lena o Hasse

    SvaraRadera
  5. Har inte läst din blogg på några dagar så det var skoj att läsa att så mycket trevligt har hänt. Stort grattis till 12-åringen Julia!!! Kram till er alla :)

    SvaraRadera