fredag 15 juni 2012

Julias 12 års dag!



Hejsan på er! Sitter just nu hemma i Sunne, nerbäddad i tv soffan och ser på fotbill med Victor och bara myser, och tänker tillbaks på en fin födelsedag för Julia.

Dagen började med att alla i personalstyrkan kom in och sjöng för henne, och en dam hade munspel med sig och spelade så fint.
Julia fick en fin bricka med is vatten eftersom hon inte äter något utan bara dricker. Glaset hade de spetasat till med fina klistermärken, och istället för ett paraply som dekoration så fick hon en palm på pinne. Fin servett och flagga.Riktigt högtidligt.


Mamman fick också en frukostbricka på sängen med mackor och the och kaffe. Gulligare personal får man leta efter! Tack för att ni gjorde Julias morgon så fin!
 När vi klarat av morgonbestyren kom Elisabeth från lekterapin och hjälpte oss att göra chokladbollar. Julia satt mest och tittade på, och kommenterade att vi hade för lite pärlsocker på...men hon var på så sätt delaktig:)

Utanför lekterapin på sjukhuset så finns en jättefin tak terass. Grejen är den att hela terassen är avstängd HELA sommaren pga ombyggnationer...Det går en lyftkran ovanför terassen hela dagarna som lyfter containrar och annat byggmateriel.Men idag hade Elisabeth ringt kranföraren och sagt att nu skulle det vara kalas där, och då gjorde de klart allt tidigare, så vi hade tillgång till terassen från kl 2.Hur snällt är inte det va...! Vi pyntade och gjorde fint med ballonger och serpentiner och bordsdekorationerna som vi gjorde i gårkväll, och dukade fint med servetter. Resultatet blev jättebra! Och som på beställning började solen skina kl 3 när vi skulle fika.
Och- som om inte detta vore nog så föreslog Elisabeth att vi skulle smuggla upp Pixi som satt i bilen....Vi la ner henne i en väska och smög upp utan att någon märkte, och hon tyckte det var jättemysigt att vara med på terassen. Hon låg och solade och mös, och blev såklart överlycklig när hon fick se Julia!

Med på kalaset var Malin och Leo och min mamma. Och så fick Elisabeth också vara med och fika för det ville Julia.
Jag vill skicka en stor och varm kram till alla släktingar, Julias farbror, faster, många vänner och bekanta som skickat kort, pengar, tankar och meddelanden och andra presenter till Julia. Och ett stort tack till personalen på sjukhuset för fina presenter och för att ni hjälpte till att göra dagen så bra som möjligt för oss alla. TACK så jättemycket för det ni gav Julia. Ingen nämd, och ingen glömd. Allt blev jättebra trots att vi inte kunde vara hemma i Sunne och fira.








9 kommentarer:

  1. Vi har tänkt extra mycket på dig idag, Julia! Hoppas du har haft en riktigt fin födelsedag!
    Hälsningar Emanuel med familj

    SvaraRadera
  2. Vad härligt att ni fick en sån underbar dag!!!
    Takterassen gick inte av för hackor du :-)
    Och så måste jag säga OJ vad stor Leo blivit, sist jag såg kort på honom var han nog hälften så stor bara! Haha...
    Ha en fortsatt underbar helg, kraaaaaam

    SvaraRadera
  3. Maria, jag vet att Julia har Världens bästa Mamma, Pappa och storebror. Ni är BÄST. Kram / Gunilla

    SvaraRadera
  4. Va fantastiskt att få fira Julias födelsedag med er,och så fin terass och goa kakor och häst tårtan va så fin.Håller med dig om att personalen är fanastisk,va så trevligt och träffa Elisabeth.JULIAS dag blev så fin och många presenter,härligt att Pixi var med också.Önskar er en fin helg.Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt att ni fick en fin dag, och vilka fina kort på er alla. Hoppas ni får en fortsatt bra och fin helg, många kramar från Nola Daln

    SvaraRadera
  6. hej Julia!
    jag såg att kalaset blev riktigt lyckat, vilken bra ide med att smugla in pixi.
    vilken tur att du inte hade valt en sankt bernads hund.
    om vi finner en riktigt stor väska så stoppar vi ner lola där och tar en titt förbi dig.

    kram ebba med familj!

    SvaraRadera
  7. Grattis kram till Julia ! Från Evelina m. Familj

    SvaraRadera
  8. Hoppas att du har haft en fin födelsedag!
    Från Emilia E

    SvaraRadera
  9. julia vila i frid,kram

    SvaraRadera