torsdag 21 mars 2013

Hockey på längden & tvären...

Är det någon mer än jag som är less hockey?

Säsongen lider mot sitt slut för Victor. En hemmacup till helgen med U 14, och en cup i April i Trollhättan är det som återstår. Samt några veckors träning på is innan fysen tar vid.
Det har varit en rolig säsong. Victor har utvecklats på ett positivt sätt och fått ett större självförtroende. Det är alltid kul att se honom på isen.
Men det ska bli skönt när det lugnar ner sig lite...

Med två hockey nördar i familjen och slutspel i Elitserien så är det BARA hockey på TVn som gäller varenda kväll. Att vi dessutom har varenda hockeykanal som finns att uppbringa gör inte saken bättre.
Bara jag hör kommentatorerna prata får jag ont i huvudet.
I vår soffa diskuteras matcherna med stort intresse, det zappas mellan olika matcher, och jag känner mig väldigt osynlig.
Så därför tänker jag nu gå & lägga mig bara för att slippa höra eländet fast klockan bara är 9 på kvällen.

Inget vidare positivt inlägg det här...
Bättre att bädda ner sig i sängen och njuta en god bok!

Gonatt vänner!


6 kommentarer:

  1. Sov gott och hoppas dina drömmar blir fria från hockey ;)

    SvaraRadera
  2. :) Ler o känner igen mig :) Frågade tidigare ikväll om det verkligen var nödvändigt att se på hockeyn även ikväll... Färjestad spelade ju liksom igår... hoppsan va jag blev nedröstad ;) Så här ä det oxå hockey som gäller HELA tiden :) Kram Ida

    SvaraRadera
  3. kräkvarning på hockey nu.... Kram Lotta

    SvaraRadera
  4. Så har jag åxå hemma faktiskt! Och hemma hos oss är det inte bara hockey utan fotboll åxå + att vi har alla kanaler man kan tänka sig. Är det slut på ena kanalen så börjar det någon ny match på andra!! Kram och trevlg helg!

    Maria Kron

    SvaraRadera
  5. Fin artikel i tidningen idag! Nu i dessa hockeynördtider förstår jag att du saknar Julia om inte än mer, det fanns ju något annat att intressera sig för då. Här är det nu mest häst för hela slanten. Tur att du har Pixi!
    Kram och ha en bra helg!

    SvaraRadera
  6. Hmmm här är jag en lika stor hockeynörd ;) så jag tycket faktiskt att det kommer bli tomt när den slutar :(
    Fotbollen är inte lika kul...

    Kram Titti

    SvaraRadera