fredag 22 mars 2013

Fredag...och liteomallt

SKÖNT att höra att det finns fler än jag som är less på hockeyn:)

(Lotta, din beskrivning med kräkvarning var väldigt träffande. Det är precis så jag känner)

( och till Annika, ja det stämmer att det är vid sådana här tillfällen som jag saknar Julia extra mycket. Var det Hockeykväll så kunde vi hitta på något annat att pyssla med.)

Jag fick mig iallafall en tidig kväll igår och känner mig riktigt utsövd idag!
Huset har fått sig en omgång inför helgen. Det var en hel del småskräp att dammsuga upp efter att snickar Micke gjort sitt igår. ..
Just nu ligger jag och läser dagens "Bygda". Ett helt uppslag blev det av reportaget som reportern gjorde igår. Känns konstigt att se sig själv i tidningen. Nu hoppas vi verkligen att många barn skickar in sina brev och beskriver sina drömmar.
Hittills har det inte kommit ett endaste brev, och vi är lite rädda för att ansökningarna blir få...
Vi vill göra barn glada, och nu finns det stora möjligheter att få sin dröm uppfylld, så har ni barn- peppa dem att skriva till oss!



2 kommentarer:

  1. Hej Maria! Har inte kommenterat på länge men följer din blogg ändå.... jo eftersom jag inte har tidningen ni har i Sunne så undrar jag vad fonden ska hjälpa med? Jag jobbar ju mycket med barn som har olika funktionsnedsättningar.... kan man läsa om fonden någonstans?

    Skönt att få göra som man vill ett tag....du kommer att få ett annat jobb så småningom!!
    Ha en trevlig helg! /JM

    SvaraRadera
  2. Hej JM,

    Här kan du läsa mer om fonden.

    Www.nwt.se/sunne
    De enda " kraven" för att söka är att barnet går i grundskolan i Sunne Kommun, och att man skickar ett brev och berättar lite om sig själv, och vad man har för dröm som man vill ha hjälp med att uppfylla.
    Vi har tagit fram en enkel liten broschyr som bl.a. Finns att få på Fonus eller via oss.

    SvaraRadera