tisdag 12 mars 2013

Hemma igen...

Nu är jag hemma igen:)

Blev förvånad över hur mycket folk det var på Ikea en vanlig tisdag...
Åt en snabb lunch där och fick sen lite hjälp på köksavdelningen. Jag har ritat ett nytt kök i deras 3 D verktyg, men behövde lite tips och råd om placering av en del skåp.
Ni som hälsat på oss har säkert hört mig berätta om mina / våra köksdrömmar ett antal gånger...
Och nu när vi vet exakt hur det ska se ut så kanske vi kan få tummen ur nångång...
Kanske till sommaren när man kan vara ute & laga mat istället.
Just köket är det sista rummet i huset som vi inte renoverat, och nu är det verkligen dax! Luckorna börjar falla isär och stommarna är rejält slitna.

När jag kom hem stog det här på köksbänken från Peter.
Han vet precis hur han ska få mig glad:)



4 kommentarer:

  1. Snäll och gullig gubbe du har!
    Spännande med nytt kök :)Men jädrar i min lilla låda vilket projekt... Bra tänk där att göra det när man ändå grillar :) Har nog aldrig ätit så mycke pizza och Sibylla som under vår kökbytartid ;) Lycka till! Kram Lotta

    SvaraRadera
  2. vIlken underbar man du har.ska bli kul och träffa dig på torsdag.många kramar mamma

    SvaraRadera
  3. Åh, så kul att renovera kök!!! Jag gjorde mitt så långt jag kunde själv, men fick ta hjälp av lite hantverkare för vissa uppgifter. Och så nöjd man kan bli när man fått bestämma allt själv :)

    SvaraRadera
  4. Kul med ett nytt kök, men hej å hå, räkna med att det tar tid och anlita hjälp i god tid! Under semestertider kan det vara svårt att få tag på yrkesfolk. Men ni kanske fixar allt själv? Ett tips är att ni bygger upp ett provisoriskt kök i någon del av huset för det är inte kul att stå ute när höststormarna kommer, om man nu inte har hunnit klart förstås. Ni skulle varit med i Bygglov för i det senaste programmet fick de ett jättefint kök på 4 dagar!! Om det nu stämmer...
    Tänker på låten med Lill Lindfors," Å en sån karl" när du får en sådan fin uppvaktning :)
    Kram!

    SvaraRadera