fredag 20 december 2013

Tre i rad...


Mina fina flickor ligger uppradade i soffan och fredagsmyser:)






Nu närmar vi oss de sista dagarna med två valpar. På julafton flyttar Milo (i mitten) och Doris (närmast) blir ensambarn.

By the way så hälsade Bertil på en snabbis idag för att få klorna klippta. De blev överlyckliga när de fick se varann, och det dröjde inte många sekunder innan syskonkivet var igång rejält. Han har alltså inte glömt oss! :)

För er som följt oss och undrar hur det går för valparna så kan jag berätta att Bertil är en kontorshund på dagarna och han äääälskar att ligga i mattes knä och sova medan hon smattrar på tangenterna.





När han är vaken charmar han alla som jobbar på Tentipi. Han har också gjort utflykt till centrala Karlstad och gått i koppel utan bekymmer. Sover  mattes säng på nätterna gör han också....Det är inte för inte som det står Price på hans matskål...




Av Pelles nya familj har jag förstått att han äter som en häst och sover gott om nätterna, och att han funnit sig väl tillrätta i Åmål.


3 kommentarer:

  1. Tror inte hundar någonsin glömmer sitt ursprung. De känner igen första matten/hussen hur länge som helst :)

    SvaraRadera
  2. Det låter bra! Jag blir så glad när de viftar på svansen och blir glada när de ser mig:) Det får dom gärna fortsätta med:)

    SvaraRadera
  3. Guuu så söta de är! Längtar lite till våren då vi förhoppningsvis har valpar här hemma. Men först ska vi ju ha en människobebis hehehe. :) Vi kör tvärtemot er.
    Hoppas du, magen och familjen mår bra!
    Kram

    SvaraRadera