måndag 16 december 2013

Det är mycket nu....

Eller egentligen är det inte SÅ mycket men jag känner mig ändå stressad och får liksom ingen ro i kroppen...
Det har ju varit mer än fullt upp ett tag med valpar, och i kombination med att jag sovit som en kratta sista veckan har nog tömt mina förråd av tolerans och gjort mig på sämre och sämre humör för varje dag. Och då behövs det inte så mycket innan jag känner mig stressad...Och det vill jag ju absolut inte vara såhär i juletid och med en liten bebis i magen som säkert känner av hur jag mår...
Imorgon tänker jag ta en vilodag hemma för att komma ikapp mig själv, och sen är det bara några dagar kvar med jobb innan en lång julledighet väntar:)

Jag gissar att jag inte är den enda som känner såhär i juletid. Hur har ni det? 
Är ni kolugna, eller far ni runt som duracellkaniner? Har ni många " måsten" kvar innan ni tar julen?


3 kommentarer:

  1. Ja du, kan nog känna igen mig på det du skriver. Men vi har dragit ner på mycket vad gäller julmat och klappar... Tråkigt kanske men... Tycker det är ganska skönt när man vant sig :))
    Ska ni ner till Skåne över nyår?

    Ta hand om dig Maria och njut av din hemmadag!
    Kram/Anna-Karin L.

    SvaraRadera
  2. Här har vi knytjul och få klappar. Någon duracellkanin är jag inte längre, jag har jobbat hårt för att få bort den och det är underbart : ) Unna dig lugna stunder i soffan det behöver inte vara perfekt! Det är du som ska må bra!
    Kram!
    /Annika

    SvaraRadera
  3. Visst kan det vara mycket man vill göra till jul men efter att vi blivit färre med åren då älskade släktingar gått bort så prioriterar jag hårt...jag gör det jag känner för, stressar inte runt utan umgås hellre med de jag gillar mest <3 för man vet ju aldrig hur länge man har varandra. I våra familjer kör vi knytkalas nu mer så inte en person/familj ska behöva göra allt matpyssel etc, det tycker jag funkar utmärkt.

    Vila nu Maria och bry dig inte om alla måsten, det blir jul ändå. Stor varm julkram till dig och bebisen, Peter och Victor från galningarna i Torsby ;)

    SvaraRadera