måndag 30 december 2013

På väg...

Just nu passerar vi Hallandsåsen och det har varit många långa timmar i bilen idag. Vi stannade för att rasta hundarna i Brålanda och i Varberg. Förutom det så har vi kört hela dagen. Startade vid 10.30 och kommer vara framme strax före 18.00...
Hundarna har hittills sovit sig igenom resan och mina höfter protesterar inte så än så länge går det bra:)

Ja, jag har inte så mycket annat att skriva om idag. Jag hade tänkt mig att skriva ihop någon form av bokslut av 2013 nu när jsg hade så många timmar i bilen, men jag började att läsa igenom januari och tappade sugen. Usch vad jag har mått dåligt känner jag nu i efterhand... Jag ska inte säga att alla sår är läkta och att jag mår toppen idag, men det är bättre och jag känner att jag antagligen lämnat det allra värsta bakom mig. 
Jag har tagit många beslut under året som tex att gå i samtals terapi, bytt jobb,  börjat med yoga och skaffat mig nya husdjur. Allt för att hitta balans och en meningsfull tillvaro i saknaden efter Julia.

Så istället för att görs en nyårskrönika är jag hemskt  nyfiken på vad ni gör på nyår. 
Hur firar ni in 2014?
Vad äter ni, är ni ensamma eller med vänner?
Bortresta/ hemma?
Kom igen nu, stilla min nyfikenhet:)

8 kommentarer:

  1. Ha ha, det skulle du bra vilja veta :) Vi kommer att ha några vänner med barn hos oss, så det blir tidig kväll. Vi är alla "tråkmånsar" som vill ha lugnet och inte "party, party". Gott slut och snart GOTT NYTT ÅR!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt att fira in nyåret på ett lugnt sätt. Hoppas ni får en trevlig kväll:)

      Radera
  2. Eftersom jag följer din blogg måste du väl få veta vad jag ska pyssla med imorgon :)jag startar nyårsafton med en lång promenad sen på kvällen ska jag och min sambo ska till några goda vänner och äta gott och spela lite spel,en lugn nyårskväll. Vår 17-åring ska umgås med sina vänner :) Ha en mysig nyårsafton och ett gott nytt år till dig och de dina:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hoppas ni går en trevlig kväll hos era vänner:)

      Radera
  3. hej min nära dotter.Vi har. Goda vänner här imorgon på 3 rätters och skumpa och fyrverkeri och bad i tunnan ute. Förrätt. löjroms cheescake med räkor och varmrätt. Smördegsinbakad färsk lax med bladapenat i och potatis gratäng. Dessert. Varma exotiska frukter med vit chokladtäcke i ungn och glass till. Ha det nu så mysigt. Och hälsa från oss till Lundströms. Massor med kramar

    SvaraRadera
  4. Först en STOR KRAM TILL VICTOR, DUKTIGT.
    SÅ ÖNSKAR VI ER ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR. Sven och jag firar här på
    Gökottevägen ja, det får väl bli TV. Ha det nu riktigt bra.
    KRAMAR I MASSOR från Ulla och Sven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kram till er också Ulla och Sven. Vi ringer er till helgen. Kram

      Radera