söndag 12 augusti 2012

Söndag

Ligger just nu på vattenlandet och jäser i en solstol. Det är varmt, himlen är blå och idag är sista dagen som vattenlandet har öppet. Då lägger vi allt vad badrum heter åt sidan, och gottar oss istället.
Ligger här och saknar Julia så himla mycket! Det här var hennes absoluta favorit ställe på sommaren, och hon pratade mycket under sjukhustiden om hur mycket hon längtade till sommaren, och att få gå hit och bada.
Det svider i hjärtat, men samtidigt vill jag inte vara ledsen när alla andra barn och ungdomar runtomkring har så kul och plaskar i vattnet.

Tar tre djupa andetag, upp med hakan, och försöker se allt som är bra.


I kväll ska jag visa bilder från vår mysiga picknick som vi var på i fredags.

Kram så länge.

6 kommentarer:

  1. Fina Maria, tänker på dig nu när vi är i Egypten. Vet ju att ni gillade att åka hit... men i augusti är det riktigt, riktigt varmt. Det är dock säsong för hajar, vilket gör att vi drog hit ändå. Det fungerar ändå rätt bra med värmen :)
    Massor av styrkekramar till dig/er!!!

    SvaraRadera
  2. Fina Maria!
    Jag beundrar dig mycke.
    Du är så modig och har ett stort hjärta.
    Kram Lena i Fölsvik

    SvaraRadera
  3. <3 Kram Bettan

    SvaraRadera
  4. Saknar Julia så enormt varje dag.Hon var den goaste,snällaste och gladaste tjejen som fanns och så snäll.Hon älskade verkligen att vara på Vattenland,va där med henne flera gånger.Hoppas hon badar i himlen och rider mycket.Träffade en tjej från Julias fritids idag hon hälsa till er,och var så ledsen,det är så orättvist. Ni är så fantastiska Maria du och Peter och ni har ju Viktor eran goa son.Många kramar.Love you

    SvaraRadera
  5. Många kramar till er <3 <3 <3 /Nola Daln

    SvaraRadera
  6. Kramar och tankar till er.

    Ulla och Sven

    SvaraRadera