lördag 18 augusti 2012

Juliaresan


Juliaresan har lämnat Sunne, och vi är så glada att de kom.
Tre härliga tjejer, fulla av livslust, och energi till 1000. Energi som smittade av sig även på oss:))
Tack alla ni som skänkte en slant under tisdagens match!
Behållningen i bössorna blev över 12000:-, mycket tack vare att vår Julias fina vänner sprang runt på läktaren så alla som ville fick möjlighet att lägga i slantar ibössorna.
Överskottet från matchen blev nästan 52000:- och hälften gick till Juliaresan.
Summa summarum fick tjejerna med sig ca 38000.- från Sunne, pengar som bidrar till viktig forskning så att denna vidriga sjukdom förhoppningsvis kan elimineras från vårt jordklot!


Onsdagen spenderade vi med Rolf, Julias pappa, och hans bror och svägerska. Vi visade runt i Sunne. Besökte Rottnerosparken och Tossebergsklätten... Allt för att de skulle tycka Sunne var fint, så att de kommer tillbaks:))

När både tjejerna och Rolf åkt så blev det väldigt tomt. Vissa människor tar man till sitt hjärta direkt.

Vi vill rikta ett STORT tack till Prostgårdens Bed & Breakfast för mysigt boende till våra gäster, och till Saffran och Vitlök som bjöd oss på god lunch!

Bjuder på blandade bilder från tisdagen och onsdagen.

Julias kompisar Elin, Clara och Linnea
Lunch på Saffran & Vitlök
Lunch på Tossebergsklätten.
Utanför ishallen

2 kommentarer:

  1. Jaa em / kvällen i ishallen blev verkligen lyckad! Trevliga och beundrandsvärda tjejer som jag och många fler är glada att kunna hjälpa så att de kan nå sitt mål med sin insamling. Kram till er! Ida m fam.

    SvaraRadera
  2. Det blev en lyckad dag.Roligt att träffa Juliaresan tjejer.Härligt det kom in så mycket pengar under matchen..Julias pappa Rolf va så trevlig och härligt ni ska hälsa på dom i Östersund. Ja Sunne har många pärlor att visa det är så vackert här. Julia fattas mig varje dag.Hatar canser det är så orättvist att våran goa solstråle skull drabbas.Många många kramar mamma.

    SvaraRadera