lördag 18 augusti 2012

Det händer mycket på Floragatan just nu...

Badrummet är nästan klart. Rörmokaren ska dra lite rör, och vi ska hänga upp de nya möblerna. Sen är det klart att användas igen. Äntligen! Som jag väntat! Nu har vi duschat runt hos vänner och bekanta i flera veckor, för att inte tala om alla " raggar" duschar och hårtvättar i diskhon nere i källaren. .. Så när allt nu snart är klart så kommer en dusch hemma att kännas heeelt underbart!

Och innan det ena är klart, så har nästa projekt redan dargit igång....Nu ärdet taket som ska bytas. Och det visade sig vara gjort i rättan tid, för det började bli läckage på ett par ställen...
Även det här skulle ha gjorts i våras, och vi hade tur när vi ringde byggfirman och sa att vi var redo att sätta igång nu, de kom nästan direkt.
Och jag måste säga att jag beundrar killarna som gör jobbet. De kryper runt däruppe på taket, mot den svarta pappen medans solen gassar hela dagarna....vilken arbetsmiljö!

Vårt arbete i det hela består av att måla brädor till vindskivor och lite annat, och att plocka undan allt skräp som snickarna slänger ner. Det räcker gott och väl till oss.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar