lördag 4 augusti 2012

På vift...

Nu är äntligen vårt gamla badrum under renovering. Allt är utrivet och det nya ska börjas sättas upp på måndag. Ett projekt som var bokat tidigt i våras, och som skulle ha gjorts veckan efter påsk, men då var vi inte hemma....
Golvläggaren var väldigt snäll nu när vi meddelade att vi var redo igen, och tog oss som första kund. Det kallar jag service!
Eftersom vi bara har en dusch hemma i huset så tog vi tillfället i akt och flyttade hem till mamma och Kenneth några dagar. De har en fin nyrenoverad gäststuga som har allt man kan tänkas behöva, så där bor vi nu i några dagar. Och blir lite bortskämda ska väl tilläggas:))
Igår kväll hade vi fredagsmys med kräftor (årets första), västerbottenspaj och färska räkor. Och till det ett gott vitt vin.
Victor har kusinmys eftersom Leo är hos mamma i helgen.
Så, nu vet ni vart vi är, och vad vi gör i helgen:)

4 kommentarer:

  1. Ha det nu skönt och jag tror att det är Peter
    som gör Västerbottenpaj hälningar till er alla
    och ni vet att tankarna är hos er.

    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  2. Gott, jag är supermätt i skrivande stund efter att ha kommit hem från Kräft och paj-"kalas". Ska bli spännande att se före och efterbilder på badrummet :) Kram!

    SvaraRadera
  3. Så gött med nytt badrum!!! :) Bettan

    SvaraRadera
  4. Hej Maria.
    Tänk att det redan är kräfttid,det syns att ni ordnat en mysig kväll.Idag när vi var till Julia hade vi Scilla med oss igen.Hon gjorde ett litet gnägg när vi kom fram.Hoppas ingen tar illa upp när det kommer en liten ponny till kyrkogården,men det känns mysigt på något sätt.Vi tänker ofta på er.
    Kram från fabriksgatan.

    SvaraRadera