söndag 5 augusti 2012

Fint väder!

Gårdagen bjöd på riktigt bra väder, så jag, mamma, Victor och Leo packade en fikakorg och åkte till sjön några timmar.
Det var kallt i vattnet, men alla kom i och doppade sig tillslut. Mamma var som vanligt först i, och jag sist. Precis som vanligt alltså;)
Jag funderade bara på vart alla människor var...lördag, fint väder och en bra badplats brukar betyda full sandstrand, men det var bara vi och en familj till på plats. Har svenskarna gett upp sommaren för i år tro???

Efter badet åkte vi på en liten fisketur. Eftersom det inte nappade gav Leo upp efter 10 minuter. Han är mannen utan tålamod ibland...Jag och mamma stog en liten stund till, men sjön var bara spegelblank utan tillstymmelse till guppande flöten. Så efter en timma var vi tillbaks hemma igen, utan fisk, men med en fin kväll utomhus i bagaget.

Idag söndag har vi inte gjort så mycket mer än att packa ihop hos mamma och åkt hem.
Fixat lite med brunnen i badrummet och plockat lite härhemma. Varit till Julias plats på kyrkogården och tänt ljus.
Victor har spelat minigolf med några kompisar. Även om vi har haft det väldigt mysigt och skönt hos mamma och Kenneth, så var det skönt att komma hem.
Nu känns det att sommaren och vår långa ledighet snart är över. Både jag och Peter har visat oss på våra jobb igen, och planerar att börja jobba igen den 20 aug, samma dag som Victor börjar skolan igen.

På ett sätt ska det bli skönt att komma tillbaks till jobb, rutiner och vardag igen. Men samtidigt lämnar vi då på allvar vår sorgebubbla och det känns också lite läskigt...Kommer vi att orka? Kommer vi att fungera som vanligt på våra jobb? Kan vi någonsin bli som "vanligt" igen? många frågor som maler runt i skallen...
Jag kommer att starta lite försiktigt med halvtid några veckor så att det inte blir för mycket på en gång. Jag har värdens bästa arbetsgivare och arbetskamrater som varit både stöttande och förstående hela tiden, det ska bli skönt att komma tillbaks till dem igen. Så får vi hoppas att jag gör lite nytta för lönen också:))

Postar med några bilder från gårdagen.

Hoppas att ni också har haft en skön helg!
Kram från oss!

5 kommentarer:

  1. Vilken mysig helg vi haft,härligt att ha er hemma.Kräftorna vi åt och västerbottenost pajen och räkorna och vinet va supergott.Imorgon ses vi igen.Hoppas ni kommer hit fler gånger och bor en helg.Badet i jacuzzin har du kvar och champagnen också.Många kramar

    SvaraRadera
  2. ja du maria.vardagen kommer men ser inte ut som den gjort förrut. men på något sätt går dagarna.en del dagar går riktigt bra sen blir man påmind av något lite som man inte riktigt räknat med.du ska se att jobbet är lite av en "fristad" där finns inte samma minnen. kram från någon som varit med om att mista ett barn

    SvaraRadera
  3. Ja Maria det är så skönt att höra från er.

    Kramar till er från
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
  4. Vilka fina sommarbilder! Tror du har rätt i att man ¨gett upp sommaren¨! :) Hoppas ni gör ett nytt försök å kommer och hälsar på på Prostis :)Kram Bettan

    SvaraRadera
  5. Härliga bilder:) Och vilket snyggt linne du har Maria! Vill ha:)

    SvaraRadera