söndag 26 augusti 2012

Söndag morgon

Gomorron på er,

Här sitter jag vid köksbordet, precis nyvaken med en kaffekopp och väntar på att Victor ska vakna. Vi har bestämt oss för att äta långfrukost idag allihop, och Victor ville sova ut, vilket betyder att det nog blir frukost vid elva, halvtolv....tror bestämt jag får göra en macka för att stilla det värsta kurret i magen:)

Kroppen och speciellt axlarna värker efter gårdagen...ibland ångrar jag bittert att jag drar igång med så stora projekt alldeles själv. Men nu när jag börjat kan jag knappast ångra mig, utan nu är det bara att tuta och köra, se glad ut och jobba på tills det är klart.

Vad händer annars ? Det spöregnar här i Sunne idag, så jag gissar att det får bli inomhus pyssel större delen av dagen. Någonstans emellan skurarna så ska vi åka upp till Julia och lämna några fina rosor som jag köpte igår.
Jag vill att hon ska ha det fint vid sin plats hela tiden, och att det ska brinna ett ljus i lyktan varje dag. Jag får för mig att hon blir sur på mig om jag inte sköter det där snyggt....och det vill jag ju inte. På ett sätt är det mitt sätt att pyssla om henne, att ha det fint där.


Förresten så läste vi på Juliaresans hemsida igår kväll. De har skrivit så jättefint om oss, och om allt som hände när de var här och alla människor de träffade när de var här i Sunne. Gå in och läs HÄR

Kram på er och ha en fin dag!


4 kommentarer:

  1. Ja visst har tjejerna skrivit fint om sina dagar här i Sunne. Det var roligt att få träffa dem och de är otroliga som lyckats få in så mycket hittils... OCH mer kommer det bli :)
    Många varma kramar til Er <3 Ida m familj

    SvaraRadera
  2. Det hoppas jag också, Maria. :) Julia kommer leva vidare i sin lilla kusin.
    Kram på er alla tre.

    SvaraRadera
  3. Va otroligt fint dom skrivit om er och alla andra i Sunne. Tårarna rinner och man får gåshud.
    Jag hoppas ni vet hur otroligt fantastiska ni är!!

    SvaraRadera
  4. Det är så fint mitt i all denna sorg kram Ewa

    SvaraRadera