tisdag 2 april 2013

Tisdag...


Skrev visst fel igår. Skäggen är TRE veckor, inget annat ( Peters kommentar)
Här har vi sett på hockey ikväll ( jag med ett öga) och eftersom Färjestad vann så lär skäggen sitta ett tag till...Grrr

Victor är sjuk. Så Typiskt när det är skollov! Han hostar något kopiöst och har gjort så hela helgen. Riktig djup hosta som inte vill ge med sig. Han skulle spela säsongens sista cup i Trollhättan i helgen, men som det ser ut nu med hostan så får vi ställa in och vara hemma istället.

Idag har jag varit på läkarbesök på fm. Avslutande besök ska tilläggas eftersom jag inte är sjukskriven längre. Kändes skönt att göra ett avslut där.
Sen rattade jag ner till Karlstad på samtal.
Grabbarna var alltså ensamma hemma hela förmiddagen, och som tack för att de skött sig så bra, och rastat Pixi fick de välja något gott från bageriet.
Leo tog en krämbulle, och Victor tog favoriten molusk.

Nu har klockan blivit mycket. Grabbarna sover efter en hel del fnissande och jag ska också hoppa i säng. Huvudvärken kommer som ett brev på posten efter en intensiv dag som denna.
Imorgon får det bli en lugn dag hemma.
Vi har bestämt att vi ska baka chokladbollar. Julias favorit recept ska dammas av.
Hoppas solen skiner så vi kan vara ute på baksidan och njuta av fikat:)

Gonatt på er och sov gott!





1 kommentar:

  1. Ser ut som du har de snällaste pojkarna i hela Sunne : )
    Hoppas Victor får hostmedicinen Cocoliana eller vad den nu heter, det var den enda som bet på Fridas evinnerliga hosta som hon fick med sig hem på sportlovet. Ja, visst är det typiskt att de insjuknar på sin ledighet, men det är nog bra för skolarbetet. Synd på hockeyn, men även unga kroppar måste återhämta sig ibland.
    Snart kan du väl öppna växthuset?
    Kram!

    SvaraRadera