fredag 19 april 2013

Blommor...

Idag efter jobbet fick jag för mig att jag ville plantera och göra fint hos Julia, så jag tog en promenad i regnet med Pixi till handelsträdgården.
Hittade fina tusenskönor i vitt & rosa, några pärlhyacinter och en murgröna som jag planterade.
Jorden var blöt och geggig, men med nån dags sol så ska det nog bli bra. Det blev betydligt bättre vid stenen än innan iallafall. Och tusenskönor är så himla söta! Precis som Julia.
Blandade känslor att plantera & göra fint. Samtidigt som det är skönt att ta bort gammalt & visset och pyssla så svider det ordentligt.
Tänk om hon fick vara med nu tänker jag ofta, bara en liten liten stund. Och för att inte bli galen så tänker jag att hon nog är med ändå, på ett eller annat sätt.

Köpte även med nya Mårbacka pelargoner att ha i köksfönstret hemma.
Peter mötte upp vid kyrkan eftersom det regnade så, och Pixi fick vara i bilen. Och tydligen var mina nya blommor bästa liggplatsen i bilen...
Plattare har jag aldrig sett en inslagen blomma... Grrr!
Nu klarade den sig ganska bra ändå. Inget var avbrutet.

Vad gör ni en fredag som denna? Mys hemma, fest, städa, träning...? Berätta, jag är nyfiken!
Här blir det räkor, rostat bröd för mig och Peter. Kanske ett glas vitt. Victor får Pizza.
Sen blir det film denna regniga fredagskväll.

Kram






2 kommentarer:

  1. Jaa tänk att dessa husdjur de är allt överallt de.. Våra katter ska vara med och mitt i smeten hela tiden ;) Börjar man packa i en väska så ska de vara mitt i väskan, viker man tvätt så ska de lägga sig på de nyvikta kläderna osv :) Här ska jag testa det nya sättet att göra hemmagjord pizza ikväll tänkte jag. Tortilla pizzan, lite tjockare tortilla bröd som man tydligen bara lägger vad man vill ha för fyllning på åsså in i ugnen en liten stund. Får se vad det blir för betyg från grabbarna. Vi har en mamma o grabb kväll då pappan i huset är på hockeyvetaranernas avslutning.
    Ha en bra kväll och helg! Kram Ida

    SvaraRadera
  2. Jepp, vi har ju en MÄ vi också... Hopplös men sö goo <3
    Du kan verkligen grejen med att beskriva med ord Maria! Jag ser framför mig vad fint det blev hos Julia <3
    Igår var vi på bowling med en annan familj och åt jättegod mat på Play Palace. Barnen åt av tacobuffén och föräldrarna åt planka. Kan verkligen rekommenderas!
    Kram Lotta

    SvaraRadera