onsdag 8 maj 2013

Onsdag- och snart långledigt!



Onsdag idag, och för min del sista dagen på jobbet den här veckan....
Imorgon åker hela familjen till Stockholm och blir borta till söndag.
Vi ska bo hos Peters systerdotter Helena som precis har flyttat från en liten lägenhet på Kungsholmen till en ny större lägenhet. När vi har bott hos Helena förut  så har hon själv inte fått plats utan har fått sovit hos en kompis... Men nu när hon flyttat har hon tom ett gästrum åt oss:)
Peter och Victor ska på Hockey VM på lördag. Det är själva anledningen till att vi åker iväg.
Vad jag ska göra vet jag inte riktigt...bara vara kanske?
Strosa runt och ta dagen som den  kommer i huvudstaden.

Några kommentarer till tidigare inlägg...

Jag ska hålla hårt i Victor, om jag nu bara fick reda på att det var en massa fina flickor som sprang efter honom... Hittills har det varit väääldigt lugnt med den saken- eller så är det som så att han inte vill att vi ska veta... Faktum är att jag skulle tycka att det var mer än mysigt om han ville ta med en tjej hem. Jag skulle förmodligen skämma bort henne något kollosalt:)
När jag säger detta till Victor sä säger han bara "Dryga dig inte". Hahaha. Om jag kommer att göra. Hehe.

Och så kan jag inte fatta varför jag skrivet att vi har en hängmatta...för det har vi inte. Vi har en hammock. Jag ska försöka komma igåg det till nästa gång jag skriver igen, så jag inte far med osanningar här på bloggen. Det vore ju inte bra:)

Nej, dax att ta en promenad med Pixi, röja lite härhemma och sen börja packa.

Återkommer från den stora staden.
Kram på er!

4 kommentarer:

  1. "Dryga dig inte" ha ha ha! Ja det pinigaste en tonåring skulle veta av, vore om mamsen eller papsen kommer in och dansar till musiken de har på :))
    Då flyttar jag sa Frida :))

    Ha en skön helg och du hittar säkert något snyggt fynd i storstaden!

    Kram!


    SvaraRadera
  2. Va mysigt och träffa er idag.VIktor är ju så snygg så brudar kommer han säkert ta med hem,härligt för er.Ha nu en skön helg i STockholm och hälsa Helena.Kul med hockey för VIktor.Kram mamma

    SvaraRadera
  3. Va mysigt och träffa er idag.VIktor är ju så snygg så brudar kommer han säkert ta med hem,härligt för er.Ha nu en skön helg i STockholm och hälsa Helena.Kul med hockey för VIktor.Kram mamma

    SvaraRadera
  4. Hi hi, vilket skojjigt inlägg :)

    SvaraRadera