torsdag 2 maj 2013

Lite om fonden...

Peter skrev en fin text nu ikväll som han publicerade på Facebook.
Jag kopierar och lägger upp den här också....

Sen några dagar tillbaks är arbetet klart med det svåra och samtidigt roliga valet att välja ut vilka barn som ska få sina drömmar uppfyllda detta först år med fonden..
Just nu kontaktar vi de anhöriga kring dessa barn och får OK, får in uppgifter som gör det lättare för oss att uppfylla deras drömmar etc.
Under detta skolår har dessutom rektorerna runt om i kommunen haft i uppgift att plocka fram ett antal barn som gör fantastiska insatser i skolmiljön utan att synas så mycket, dessa kommer samtidigt att föräras med de första stipendierna ur Julias minnesfond.
Vi har bestämt oss för att försöka tillgodose 25 barn totalt, det var fler som sökte men de som inte får detta år hoppas vi skriver till oss igen nästa år! 
Någon gång i slutet av Maj är det dags för minnesutdelningsdagen någonstans i Sunne för de inblandade.
Vi  i familjen och stiftelsen Julia Lindgrens minnesfond villsamtidigt passa på att tacka alla er som skänkt medel, tagit initiativ till evenemang, stöttat oss på olika sätt och delat vår sorg.
Ni är ett stort stöd för oss och hjälper oss mycket i vårt sorgearbete efter vår fina ängel.
Vår ambition har hela tiden varit att låta Julias tid här med oss kunna leva vidare, och skapa glädje i framtiden, och med er hjälp har detta nu blivit verklighet.
Av hela vårt hjärta- stort tack ♥
Fonden har fått stort genomslag och kommer leva vidare så länge som vi alla tycker den har bra ambitioner och medel fortsätter att komma in som berikar barn i Sunne kommun och uppfyller deras drömmar.
Massor med kramar från Peter, Maria och Victor

3 kommentarer:

  1. Nu var det länge sen jag hälsade på hos dig i bloggen :) Har uppdaterat mig om vad du tagit dig för sen sist och det är ju massor! Verkligen kul att 25 barn i Sunne snart får glädjande besked om stipendier, underbart! Tänker på er massor! Kramar Åsa i Torsby

    SvaraRadera
  2. Fantastiskt fint av er! Jag är säker på att Er fina ängel är stolt över sin familj som gör detta för henne och andra barn! ❤/Jennie Ek

    SvaraRadera
  3. Kramar till Er! Fint initiativ som nu får sina första stipendiater. Julia är med er <3 // Ida

    SvaraRadera