torsdag 2 maj 2013

Bloggtorka...

Egentligen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, men jag skriver ändå:)

Jag jobbar på fm, och när jag kommer hem brukar jag läsa bok, gå ut med Pixi eller försöka hitta på något vettigt. Day time TV är inte riktigt min grej, och sätter jag mig där känns det dom om jag "slösar" med min tid.
Att bara sitta rakt upp och ner är heller inte bra. Då hinner man tänka alldeles för mycket.
Bättre att hålla skallen lagom sysselsatt.
Jag trivs med tempot som råder i mitt liv just nu måste jag säga.
Om nån månad ska jag skruva upp tempot lite då jag haft turen att få ett sommarjobb eller vikariat på deltid. Vill inte riktigt skriva vart eftersom inget är skrivet ännu, men jag är ingen nybörjare där kan jag avslöja...
Jag kommer fortfarande att sköta mina sysslor på J-Mek och ändå ha ett par em lediga i veckan. Jag tror det kommer att bli riktigt bra! Lagom mycket av både jobb och fritid.

För övrigt tycks jag ha fastnat i hammocken på baksidan. Så fort solen visar sig går jag ut, och lägger jag mig ner somnar jag som en tok. Det är så rogivande att bli vaggad och samtidigt höra alla ljud från fåglar, grannar och så lite trafik långt bort i avgrunden. Rena rama sömnpillret:)

Ikväll ska jag följa med mamma ner till björken och kolla om blåsipporna har kommit lite mer. Och så skulle vi kolla om någon fisk som heter panka leker i vattnet...

Valborg på Mariebergsskogen var förresten jättetrevlig! God mat & trevligt sällskap. Hoppas Lena var lika nöjd med sin bjudning som gästerna var:)

(Bild på födelsedagsbarnet med dotter)



2 kommentarer:

  1. Härligt att du trivs med tempot :)

    SvaraRadera
  2. Har just läst den fina texten Peter skrivit om Julias minnesfond,förstår att det är både glädje och sorg i detta..

    Fina bilder du har tagit från björken,blåsippor är verkligen vackra.Naturen börjar äntligen vakna till liv.

    Ja jag var mycke nöjd mä kvällen,men den gick alldeles för fort,jag "hann" inte prata med en del som jag hade tänkt mig..
    Tack för presenter och de fantastiska blommorna,jag försöker sköta dom så att de ska vara lääänge!! :)

    SvaraRadera