söndag 22 september 2013

Pixi...

Igår gjorde jag iordning en valplåda som jag tänkte att Pixi ska få börja sova i redan nu när det är 3 1/2 vecka kvar tills det är dax. Så att hon hinner vänja sig och så.


Men eftersom Pixi sovit i sin lilla bur på nätterna ända sedan hon kom till oss så blev det här jättefel för henne. Hon ville inte alls sova i lådan. Och så fort jag tar fram lilla buren  så blir hon jätteglad och vill hoppa in i den.


Jag ger valplådan ett par nätter till och funkar inte det så åker jag och köper en ny bur, den största som finns, så både hon och valparna får plats.

Jag får ofta frågan om hur många valpar det kan bli, och jag har sagt 1 till 2 med tanke på hur liten hon är. Men nu börjar jag tvivla... Jag tycker redan hon är redigt tjock över bakre magdelen. Nästan så den hänger ner lite... Så det kanske är fler än vad vi tror...? Om några veckor vet vi:)





2 kommentarer:

  1. Spännande med valpar!!! Ser framemot när dessa/denna kommer ut!!! Kram JM

    SvaraRadera
  2. Uhh va spännande med valpar! Det var en fin bula på magen och det syns ju väl eftersom hon är så smal annars :) Håller tummar för att allt går bra för Pixi och valparna och att de surrande djuren mår bra trots det mystiska du berättade om i ishallen. Kram Ida

    SvaraRadera