onsdag 5 februari 2014

Hej hej

TACK för era snälla kommentarer om köket!  Vi är helnöjda så det känns riktigt kul att få visa det för er!

Imorgon kommer snickaren och sätter upp de sista överskåpen som blev beställda i fel mått från början...Och när Peters bror Tomas kommer hem från sin Thailands semester om ett par veckor så ska jag be honom på mina bara knän att han tapetserar matrummet åt oss. Det kommer bli pricken över i et! Men redan nu, fast inte allt är helt klart, så älskar jag verkligen att vara i köket. Det blev tillochmed bättre än jag trodde:) bästa rummet i huset liksom:)

Jag har varit ledig mån-ti-on den här veckan för att komma iordning här hemma. Jag ville lägga den lilla energi som finns på att få plocka in i skåp och lådor  i lugn och ro, och eftersom det mesta kom på plats redan igår så har har jag unnat mig en "bara vara dag. "
Efter att ha skjutsat V till skolan kröp jag tillbaks i sängen och låg nästan till lunchtid...Sen har jag tonat håret och fixat både händer och fötter och målat med nytt nagellack så nu känner jag mig både utvilad och vårfin:)



Det sistnämnda var nog sista gången jag gör själv innan bebis kommer...det är nästa helt omöjligt att sitta lutad framåt. Känns som om en airbag är ivägen... Jag får boka tid hos fotvården istället. Känns lite extra viktigt att pyssla om sig själv och försöka vara fin nu när man inte är ensam om sin kropp.


När jag hämtade Victor från skolan så hade han en bak och fram dag. Fråga mig inte varför...?
Han hade satt varenda plagg åt fel håll efter gympan. Det tyckte han var skitkul!


Denna pojken har lika knäppa idéer som sin far ibland..:) man behöver inte fundera på om de är släkt iallafall:)

Nu är det hög tid att krypa ner i sängen. Imorgon är det slut på ledigheten och jag ska försöka göra lite nytta på jobbet igen.
3 veckor och 2 dagar kvar till f- ledigheten. Nedräkningen har börjat!

Gonatt!












Inga kommentarer:

Skicka en kommentar