onsdag 14 januari 2015

Nyfrissad...

Igår var en sån dag då jag fick panik på mitt hår. Det har blivit heeelt hopplöst sen graviditeten och bara hänger. Alla mina självlockar har försvunnit och jag har inte känt mig nöjd alls med mitt huvud.
Och när jag ringde för att boka tid igår så fanns det en tid redan idag på morgonen, och Peter var i Sunne och kunde ta Olle- rena lyxen!

Och så här blev resultatet...





Lite roligt var att jag googlade på "Uppklippt nacke" imorse för att få lite inspirationsbilder att visa frisören. Gissa om jag blev förvånad över att hitta min egen nacke från ett gammalt inlägg  på den första bilden jag fick fram...
Så här såg jag ut då, före sju sorger och åtta bedrövelser...



















Julia är givetvis med i inlägget och jag blev genast blöt i ögonen...

Häromdagen var jag inne i en butik här på orten och fick då höra att ägarinnan hade googlat inspirationsbilder för att bygga ett staket vid sitt nya hus och då hittat en bild från bloggen.
Lite lustigt och roligt, men samtidigt lite läskigt. Man inser att informationen jag delar med mig av blir väldigt tillgänglig....

Nog om det, nu ska det bli lite lunch här hemma...


4 kommentarer:

  1. Åh, så bra du blev, jättesnyggt, det där passar dig mycket bra.
    Kram från Ulla

    SvaraRadera
  2. Jättesnyggt Maria! Nu är du redo för karriärslivet igen, haha...
    Ibland blir man lite blind, det känns om man sitter och skriver ett gruppmeddelande till sina vänner på bloggen, men det är ju som du säger helt öppet för vem som hels att läsa och tolka! Jag har iaf svårt att ta in det, men jag är väldigt mycket mer restriktivt vad jag skriver nu än vad jag skrev för några år sen, kanske därför jag får skrivkramp var och varannan dag också ;-)
    Kram på dig, pussa Olle från mig <3

    SvaraRadera
  3. Dett blev jättesnyggt passa dig bra.Gud va söta Pixi och Bertil är.KRAM mamma

    SvaraRadera
  4. En tuff brud i lyxförpackning! Du är modig, för inte är det alla som vågar klippa sig så kort, men jösses va snyggt!
    Kram!

    SvaraRadera