lördag 3 januari 2015

Mycket kissande idag...

Vanligtvis så händer det inte många "olyckor" med Olle, dvs kiss och bajs hamnar där det ska. Men idag har olyckan varit framme inte mindre än två ggr! Vi har börjat med Up & Go blöja på dagen eftersom han är som en hal ål som inte vill ligga på rygg och få vanlig blöja påsatt. Up & Go drar man ju på som en underbyxa och idg råkade visst en väsentlig del hamna utanför/ ovanför själva blöjan... När han vaknade efter middags sovningen var både han oxh sängen sjöblöt. Bara att sätta igång en stor tvätt med täcke och allt och stoppa ner storskvättaren i badet:) 




Och jag fick dricka mitt eftermiddagskaffe på badrumsgolvet... Man gör många konstiga saker när man har små barn...anpassning tror jag det kallas:)

Och sen övade vi på att skratta i spegeln. Han tycker om att se sig själv och smilar gärna upp sig lite extra:)


Sen vr allt frid och fröjd tills det var läggdags. Jag tänkte att det skulle vara skönt för honom att krypa omkring nakenfis en stund, utan blöja eller kläder som tar emot. Då blev det en STOR pöl på hans trägolv och naturligtvis hann han krypa lite i det innan jag såg...
Ny dusch, och ny tork... Den här gången var det inte lika glada miner eftersom han var trött och ville sova.


Imorgon hoppas vi på en lite torrare dag:)

5 kommentarer:

  1. Ha ha... jag börjar tänka på min inkontinenta valp som inte är helt rumsren efter 4 månader!!! Han är helt hopplös jmf med alla andra hundar jag haft. Men ibland fungerar det...:D Men människobarn tar ju lite längre tid på sig ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, människobarn tar lite längre tid på sig att bli torra...
      Mina valpar som kg hade förra hösten hade svårt att bli rumsrena... Lilla Doris var nog 6 månader innan det började funka med nr 2. Innan dess älskade hon att smyga in i victors rum och lägga en fin liten hög även om vi precis varit ute:)

      Radera
    2. Kanske är normalt att det tar tid med valpar. Jag jämför med mina förra och då handlade det bara om veckor efter att de blivit 8v. Med mina vuxna hundar som aldrig varit inne innan de kom till mig, de blev rumsrena i princip efter en "olycka". Och jag bara skyndar mig och tar ut dem när jag ser vad som är på G. Att man inte kan lära gamla hundar sitta är en överdriven myt :)

      Radera
  2. En olycka händer så lätt! :) Bättre att det blir på dagsluren än mitt i natten när man knappt kommer ihåg hur man får på tvättmaskinen :) Har också märkt att Up & Go läcker lättare än de vanliga. Alltid Comfort-varianten på natten i det här huset!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alltid comfort på natten hör också. Up & Go glider så lätt på sned när de vrider sig i sömnen:)
      Små saker som spelar stor roll i livet just nu:)

      Radera