lördag 17 januari 2015

Första dagen på jobbet...

Klockan ringde väldigt tidigt igår morse, närmare bestämt 6.20. Jag ville ha god tid på mig när det var dax att gå till jobbet den allra första gången på nästan ett år!
Jag käkade frukost i lugn och ro och försökte piffa till mig lite extra innan jag halkade iväg på galet isiga gator! 
Väl på jobbet så var det ommöblerat på kontoret och jag hade fått en ny plats vid ett nytt skrivbord så jag ägnade första timmen åt att göra mig hemmastadd, sen var det dax att gå igenom senaste tidens olästa jobbmejl. Det händer en hel del på jobbet när man är borta och jag vill gärna hålla mig a jour om produktförändringar och nya rutiner, kontrollfreak som jag är:)

Och efter ett par timmar var jag med i matchen igen och det kändes nästan som om jag aldrig varit borta...
Svarade en del i telefon under dagen och försökte hjälpa en kollega som är ny på kundtjänst med div saker. Pratade nya jobbuppgifter med chefen och surrade med gamla kollegor. 




Åh vilken bra dag det blev! 
När dagen var slut så kände jag mig så nöjd med att ha fått vara "ute" i den riktiga världen igen, och samtidigt så var det så skönt att få komma hem och krama om  Olle igen.
Kontraster, och jag kan konstatera att ombyte förnöjer. Ibland behöver man byta miljöer för att inse att man har det bra- både hemma och på jobbet:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar