lördag 3 januari 2015

Besök hos syster

Igår blev det ännu ett besök hos min syster i Karlstad, och jag vet att ni sett 100 bilder på Olivia och Olle vid det här laget, men jag kan inte låta bli :)

Som vanligt när de träffas så är det leksaker överallt och volymen är ganska hög, men oj så kul de har ihop! Men vi får passa på dem hela tiden för nu är de rörliga och tar sig fram till varandra och då kan det bli ett tjuvnyp eller två. De menar nog att vara goa mot varandra, men de har liksom inte kontroll på hur håra de är i nyporna:)

Olle började krypa på nyårsafton och tar sig fram lite överallt nu. Än så länge får han inte upp några högra hastigheter men man måste ändå ha lite extra koll. Olivia är på god väg att krypa hon också, så snart får syrran och jag ta våra kaffestunder i farten.









Victor var också med mig igår och anledningen till att vi åkte till syrran på en snabbfika var att han skulle till en kompis som bor själv över helgen. Första gången han är borta en hel helg utan vuxet sällskap...Känns lite knepigt, men han börjar bli stor kille och han måste få göra lite egna saker ibland. Så länge han "sköter sig" (vilket han lovat att göra tills han fyllt 18)  så känner jag mig lugn.

2 kommentarer:

  1. Tack för pratstunden jag fick med dig för en liten stund sedan, det kändes så
    gott. Hälsa alla och kram från mig.

    SvaraRadera
  2. Tack själv Ulla! Alltid kul att prata med dig:)

    SvaraRadera