söndag 2 mars 2014

Helgen....

Då var sista arbetsdagen avklarad och mina gulliga kollegor bjöd på gofika och hade köpt fina presenter till bebisen. Jag kommer att sakna dem och lovade att titta förbi & fika  så snart jag bakar något gott:) 
Så, nu är jag ledig VÄLDIGT länge och det ska bli väldigt skönt att bara få ta dagen som den kommer. Låta dagsformen och mängden sömn per natt bestämma dagstempot. Jag har inga speciella planer på att jag ska hinna göra ditt eller datt innan bebis kommer, inga projekt alls faktiskt utan jag ska bara försöka må så bra som jag bara kan. Kanske förbereda lite för växthuset och så de fröer jag beställt. Jag väntar ivrigt på fina soldagar så man kan sitta i eller utanför växthuset och fika. Lapa sol och ladda D-vitamin.

Helgen har förövrigt varit väldigt lugn. Nu är det Peters tur att vara förkyld när jag och Victor börjar kvickna till... Victor har äntligen varit i skridskorna igen i helgen och det hade han längtat efter väldigt, väldigt mycket!

idag gjorde vi årets första tur till Björken.
Kallt och blött men skönt med frisk luft! Hundarna behövde verkligen springa av sig och var glada för att få springa fritt i skogen.
Svanar och kanadagäss hade kommit, men inga andra fåglar syntes till. Vatten var det däremot gott om, då stora delar av gärdena runt sjön var översvämmade.







Min täckjacka börjar verkligen bli trång nu!


Hoppas vi kan gå tillbaks om några veckor så vi får följa våren på nära håll iår!

Jag ser fram emot att få se tranorna komma och att se blåsipporna blomma:)

Den här bilden är från förra året.








4 kommentarer:

  1. Åh nu kan du få vila ordentligt!! Jag längtar också efter våren o solen! Njut njut!! Kram JM

    SvaraRadera
  2. Skönt att ni blivit bättre från den sega förkylningen. Vilka fina presenter bebisen fått, önskar er allt gott framöver! Hoppas du får vila och kan få mer krafter :) Kram Åsa i Torsby

    SvaraRadera
  3. Träffade Peter o Victor i ishallen så jag hörde på Peter att han var förkyld.. Jobbigt för honom men skönt för dig o Victor att ni blivit bättre. Spännande med väntan nu framöver, ta det lugnt och stressa inget utan vila dig inför bäbisens ankomst. Ta hand om er! Kram Ida

    SvaraRadera
  4. Ja Björken är verkligen ett paradis och vi bor ju granne med sjön,längtar också efter tranorna och blåsipporna och sommarens solnedgångar som är såååå vackra.Tat lungt nu och vila dig,vi väntar också på eran guldklimp.Kram mamma

    SvaraRadera