lördag 9 november 2013

Gomorron Lördag!

Den här lördagen började lite annorlunda. 
Peter och jag gick upp ganska tidigt och åt frukost och packade en liten väska, och sen satte vi oss i bilen och började åka mot Östergötland för att hälsa på min kära farmor.
Vi har inte hälsat på henne sen i påskas, och skulle egentligen ha varit dit i somras, men det blev liksom aldrig av mellan bin, semester och gravidillamående. Sen började hockeyn med fullbokade helger. Men nu tillslut så hittade vi en helg där iallafall Peter var ledig, och nu så är vi äntligen på väg:)

Farmor har ju förut åkt buss till oss när det blivit glest mellan våra besök, men nu har hon trassligt med sin rygg och ett ben, så hon vågar sig inte så långt hemifrån. Det blir en snabbvisit den hör gången eftersom vi har valparna hemma, sp vi åker hem redan imorgon. Men vi har planerat att göra korv i em. Det har vi gjort till jul i måååånga år, så det hör liksom till:)

Victor ska vara hos kompis inatt, och mamma passar valparna medan vi är borta.

Vad gör ni i helgen?

4 kommentarer:

  1. Ja Maria det är väl inte så mycket men idag har jag bakat skrädmjölsdrömmar
    och så skall jag göra rotmos och koka värmlands och köttkorv. hälsa nu farmor
    och kram till er alla.
    Ulla och Sven

    SvaraRadera
    Svar
    1. Men Ulla, du har ju gjort jättemycket idag som både bakat och lagat mat!
      Peter och jag har pratat om att det vore roligt att hälsa på er framöver! Komma och ta en fika och kanske få smaka på en skrädmjölsdröm:)
      Kram

      Radera
  2. Här sitter jag på Floragatan och mår gött med alla goa valpar och Pixi.Ha det nu så härligt hos farmor.Kul ni gör korv den är såå go.Massor med kramar.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du ska få ett par korvar bara för att du är så snäll och hjälper oss!
      Kram

      Radera