tisdag 1 december 2009

Tisdag i Hörnefors

Så här fint har jag och Lena B bott i 2 nätter. Jag vill nog kalla det en lyckobokning...jag visste inte alls vad jag bokade utan tog mest det här vandrarhemmet för att det var så bra prisläge.
Det ligger lugnt och skönt i Hörnefors med havet precis utanför. Och dessutom har vi hela huset för oss själva då vi är de enda gästerna.
Imorse blev vi serverade en god frukost i matsalen. Vardagslyx!








Lena


Och så laguppställningen för dagen. Som forward har vi en Safir 9:a och som back en Safir 7:a.



Jag måste verkligen få skriva några rader om den här staden som heter Hörnefors. För er som bor i Värmland kan jag nog närmast beskriva det som en blandning av Sunne och V:a Ämtervik. Hyfsat stort, men det fanns absolut inget centrum!
Lena och jag åkte en repa med bussen imorse och pejlade av stan, men vi hittade absolut- ingenting. Vi stog uppställda utanför en kiosk, och brevid oss fanns en Ica affär. Lite längre ner på gatan en Konsum affär och nån kilometer bort en mack och EN pizzeria. Thats it! Ganska fantastiskt...snacka om landsbygd.
Just nu ligger jag under en tjock filt och försöker tina upp en smula innan jag hoppar i pyamasen. Jag har inte kollat någon termometer men skulle nog gissa på att det varit runt -5 idag och nu på kvällen är det runt -10.
Tälten som vi skyltar upp med var dyblöta imorse efter allt regn igår, det bokstavligt rann av dem! Vi hade hoppats att de skulle torka under dagen i solskenet, men istället frös de...och frysta tält är ingen lek att packa ihop...Det är alldeles för kallt för min smak, nu när man står ute hela dagarna- och för min garderob. Jag är SÅ besviken att mina beställda kläder från Woolpower inte dök upp i utlovad tid. Jag hade verkligen behövt dem nu!
Nej, nu får det bli en tidig kväll om jag ska orka med all frisk luft imorgon. Då drar vi söderut mot Nordmaling, som enligt säkra källor ska vara så stort att det tom finns ett systembolag...(jag är sjukt sugen på glögg nu...)
Godnatt!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar