måndag 16 juni 2014

Och så var det måndag igen...


Victor hade haft en supertrevlig avslutningskväll i fredags! Och det hade tydligen gått vilt till på dansgolvet efter att styrdanserna var avklarade, för han var blöt av svett när han kom hem och dessutom var han endast iklädd fluga på överkroppen... Det kan gå vilt till även på nyktra kalas!
Resten av helgen har han mer eller mindre stått med en golfklubba i handen och tränat svingar och slag. Det är grönt kort på G...

Min egen helg har varit både trevlig och jobbig. 
Trevligt har jag haft det hos Malin i lördags när jag hjälpte henne på Leos barnkalas. Här leker Leo och hans vänner sätta knorren på grisen...




Jag passade Olivia en stund och när det blev gnälligt i båda vagnarna så stoppade jag ner dem i en och samma... Trångt men mysigt! 



Igår var jag på ett trevligt inredningsparty hos mamma. Zelected By House stog för visningen, och de hade väldigt mycket fint till vettiga priser. Jag slog till på elefantkudden...och önskade den zebra randiga av mamma i födelsedagspresent...


Efter inredningspartyt följde Malin och barnen med hem till oss och stannade kvar över natten vilket var riktigt mysigt! 

Jobbigt har det varit eftersom Julias 14 årsdag var igår...Det är så mycket starka känslor i kroppen nu, så jag ska inte ens försöka förklara hur det känns.



1 kommentar:

  1. Det va mysigt och ha er hemma på partyt så fina saker,härligt att Malin och barnen sov hos er,Olivia och Olle är sååå Goa och Victor och Leo också vilka skatter man har. Ja Julia är såååå saknad av oss alla.Många kramar.

    SvaraRadera