tisdag 10 juni 2014

Hej på er

Det blir lite dåligt med skrivande den här veckan eftersom Peter är borta i stort sett varje kväll... Möten, avtackningar på jobbet mm.mm. Bara torsdag som han är hemma.
Kvällarna själv med Olle är ganska smärtfria, oftast somnar han själv i sin säng, men det tar ändå lite tid med pyjamas och matning, och ibland vill han bli vyssjad och bärd för att komma till ro. Ikväll somnade han ganska tidigt, och därför sitter jag nu och  skriver här. UTE-fast klockan är mycket! Riktigt behangligt och skönt efter dagens värmebölja.
Jag har faktiskt skickat efter ett UV-tält idag till Olle. Fortsätter den här värmen i sommar så MÅSTE jag få åka till stranden ibland. Som det är nu stänger vi mer eller mindre in oss på dagarna när det är som varmast. Altanen eller trädgården är inte att tänka på mitt på dagen! 
Somrarna när Victor och Julia var födda 98 & 00 var superregniga, så det här problemet  med sol och värme med nyfödd bebis är nytt för mig. Har ni tips i ämnet får ni gärna dela med er i kommentarerna! UV tältet har 30+ faktor och jag hopas han kan spendera nån timma då och då i det.

Jag var på Jysk och fyndade idag. Nya dynor till utemöblerna, och en ny vaxduk. Blev riktigt snyggt tycker jag, billigt var det dessutom! 





Och så har jag lyxat mig och målat naglarna i en väldigt somrig färg :)


Nu ska jag ta tag i slutspurten på en bok jag läser... I kroppen min av Christian Gidlund. Otroligt jobbig läsning, men han beskriver så bra med ord det jag själv kände när Julia var sjuk. Jag har sett ett par intervjuer där han medverkat och såklart när han hälsade på Jill i Nashville. Han verkar vara en otroligt fin människa. Synd att han också blev drabbad av denna förbannade skitsjukdom och förlorade...

Nu, ner med näsan i boken! 



8 kommentarer:

  1. Lyxig och skön tillvaro med en liten fin Olle!
    Vill bara berätta att jag hörde en intervju med Kristian där han inte upplevde det som om han förlorade. Han tyckte att hans liv hade blivit rikare, trots allt, på ett annat vis. Att hans ord hade vunnit över själva cancern. Inte så lätt att förstå, men vem har sagt att livet ska vara lätt...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Avslutningen på boken visar att han ändå fann någon slags mening med att han fick sjukdomen. Han var en riktig kämpe som stred hårt!

      Radera
  2. Vad fint det blev med dynorna och vaxduken. ja Olle är helt underbar och så snäll.Tack för alla fina nagel lack.

    SvaraRadera
  3. Ja dynorna och vaxduken ser verkligen fina ut. Har Peter berättat vad han
    lura mig i går eftermiddag? Kramar från
    Ulla

    SvaraRadera
  4. Hej Ulla, nej det har han inte berättat... Måste jag fråga honom om idag:)

    SvaraRadera
  5. Har bara ett tips: skugga, skugga, skugga! Det är lätt att glömma att det blir hett i vagnen även om suffletten är uppe, så undvik stillastående i solen överhuvudtaget. Å solhatt förstås!

    SvaraRadera
  6. Tack för senast ,Maria.
    Idag har jag varit till K-d å hälsat på hos son o sonsöner.
    Vi har bl.a varit till Mariebergsskogen,sett på djur,lekt i lekparken å fika.
    Fint att rå om dom alldeles själv ibland:)
    Nu är jag hemma och vilar,känns att man inte är 30 längre...
    Jag har också läst Kristian Gidlunds bok,blev alldeles tagen,sorligt men han skriver så vackert. / Lena

    SvaraRadera
  7. Härliga dagar nu , men solen är farlig så det gäller att passa sej och framför allt barnen .Kristian Gidlunds bok blev jag så berörd av när jag läste den , han var verkligen en stark människa . Kram / Gunilla

    SvaraRadera