fredag 27 juni 2014

Hannes Kamp...

Under veckan fick vi reda på att en bekant återigen drabbats av cancer:(
En ung fin man hade precis gått igenom en tuff behandling mot leukemi och var sen några månader tillbaks så gott som färdigbehandlad. Och nu får han alltså börja om från början igen med sin långa och jobbiga behandling...
En av hans vänner har startat en insamling som gör att hans flickvän kan vara med honom under behandlingstiden då hon inte får anhörigpeng från F-kassan. Så här skriver initiativtagaren själv...

"Hej.
Jag har en vän som har haft Cancer och hade precis börjat komma tillbaka till vardagen med att börja jobba halvtid och hade hela sommaren med massa planer framför sig med sin flickvän Linn och alla hans vänner. Då sker det som inte får hända. Cancern kom tillbaka! Och dom är tillbaka på ruta ett. Hannes har tur att han har sinn Linn som ställer upp på han varje dag/timma/minut/sekund om så krävs. Men eftersom Linn inte får något anhörigbidrag och Hannes har endast det lägsta från försäkringskassan så kommer den här resan oxå att bli jobbig ekonomisk. Så efter midsommar så kommer jag att börja tillverka armband liknande den på bilden. Vi är nu sponsrade med pärlor så allt kommer att gå till Hannes och Linn så skänker man minst 100kr så får man ett armband. "

Om ni vill vara med och stödja insamlingen och själva köpa ett armband så gå med i Facebook gruppen "Hannes Änglar". Där finns all info om vart dessa armband går att köpa. 


Victor har suttit uppe i ishallen hela kvällen tillsammans med ett gäng hockeykillar som tillsammans tillverkat flera hundra armband. Han tyckte det kändes riktigt skönt att hjälpa till! Och vi i familjen har tillsammans köpt tre armband. 


Det känns väldigt skönt i hjärtat att få hjälpa till genom att köpa armbanden även om vårt bidrag bara är en liten del. Men många bäckar små......! Nu förstår jag också lite bättre hur det känns för er som lämnar bidrag till Julias fond.

Nu håller vi tummarna för att Hannes snart är friskförklarad och tillbaks i skridskorna igen!

2 kommentarer:

  1. Tack för senast ! Alltid roligt att träffa er. Så fick jag även träffa kusin Hasse,
    roligt, Vi åkte över Ö ämtervik hem, var fram till Alma Lövs.
    Maria grattis på födelsedagen fick du en god middag nu idag.
    Kram från Ulla

    SvaraRadera
  2. Tack själv för att ni kom Ulla. Alltid så kul att träffa dig och Kia. Kul att Julia var med också. Hon är så himla söt och fin!

    SvaraRadera