lördag 28 juni 2014

Födelsedag!

När jag vaknade imorse försökte jag febrilt komma på hur min förra födelsedag var...eftersom jag lider av svår amningshjärna så minns jag inte ett skvatt. Nästan lite läskigt hur begränsat jag kan tänka nuförtiden...Men då är jag glad att jag har bloggen! Bara att kolla tillbaks och läsa vad som hände då, och så föll pusselbitarna på plats. 

Jag valde bort frukost på sängen idag, och bad istället om att bli serverad en framplockad frukost och så här såg det ut när jag hasade mig ner till köket. Mmm!


Egenodlad gurka och sallad på mackan...


Och ett charmtroll som sällskap PÅ bordet under tiden vi käkade och läste tidningarna. Lugnast så. Om han får vara med, och se oss så är han nöjd lite längre...



 Stort reportage i tidningen om Hannes Kamp idag! Kul att det uppmärksammas!


Sen var det dax för ett bad i stora baljan. Olle låg och flöt och njöt riktigt länge.


 Och här ser ni den morgontrötta mamman, och bebisen som undrar varför vi tar så många kort...


 Resten av dagen har vi inte gjort så mycket. Vädret är uruselt och vi har bara hängt inomhus. Inte ens Pixi vill gå ut.

Peter fixade middagen ikväll som blev laxpaket. Enkelt men väldigt gott! Skivad färskpotatis, lite lök och andra grönsaker, dill, kryddor, lite hyvlat smör, och till det ett glas vitt.


Om jag fick några presenter? Jodå... 
En äppelskalare av Victor som han valt helt själv... Fatta vad äppelpajer jag ska göra nu!


Av Peter fick jag en fin skål som matchar köket perfekt! Kanske att servera vaniljsåsen i till pajerna...


Av min snälla mamma fick jag ett presentkort på ett SPA, och så en flaska vitt av våra fina vänner.

Så, nu har jag berättat nästan i detalj hur min dag varit. Grabbarna har fotbollskväll och sitter klistrade framför TVn HELA kvällen, och då passar jga på att skriva här.

Vad gör ni en helg som denna? Jag tycker ni är lite dåliga på att kommentera nuförtiden, så skriv gärna något så blir jag glad:)

 Peter vill att jag ska göra ett tillägg och berätta att han VANN i Yatzyn som vi spelade mellan kvällens matcher... Mallapa säger jag:)

5 kommentarer:

  1. Grattis till dig Maria :) Va stor han blir lill-grabben ! Å mitt på bordet kan man ju få sitta om man vill ;) Denna helg har det varit fotboll för hela slanten. Vattenland cup som snart kan döpas om till "regnochblåsochsvinkall" cup... Tråkigt men det handlar ju faktiskt bara om väder.. Varma kramar till er från Ida

    SvaraRadera
    Svar
    1. Stackars alla barn ( och vuxna åskådare) som fått stå ute i ruskvädret! Sunne är ju så mycket finare i vackert väder också!

      Radera
  2. Grattis i efterskott! Såg ut att varit en mysig dag :)
    Jaa vad gör man i sånt här väder... Har varit på loppis och antikmarknad. Annars har det varit mysbyxor, ett glas rött och dvd-boxen med "Brothers and sisters". :)) Men nu hoppas vi på sol!!
    Kram /Anna-Karin L.

    SvaraRadera
  3. Åh, loppisarna har jag inte hunnit med än... Men till helgen kanske! Hoppas du gjorde några bra fynd :) Mysbyxor och vin och tv låter som en alldeles utmärkt syssla en sån här regnhelg.

    SvaraRadera
  4. Firade dig på fm och fick gott kaffe.Sedan blev det tåg till kd och shoppa nya kläder,glass på Carlis den är goast. Sedan till Cissis fam på Hammarö o fika och gosa med Herman. Middag och vin på Bishop på kvällen med min käre sambo,en hel mysig dag i detta regnande.

    SvaraRadera